ZUBAC JE MOGAO SAMO GLEDATI / Dončić odigrao najbrutalniju partiju u karijeri, gledatelji padali u nesvijest: Pogledajte rapsodiju prekrasnih poteza i koševa

Image
Foto: Profimedia

U NBA ligi jučer je završio prijelazni rok, a igrači su nastavili sa svojim 'poslom'. Dončić je u pobjedi na Clippersima postigao rekord karijere

11.2.2022.
8:45
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Dallasa svladali su sinoć na svom parketu Los Angeles Clipperse s 112-105, predvođeni Lukom Dončićem koji je postigao rekordnih 51 poen, dok je hrvatski košarkaš Ivica Zubac imao 8 koševa i tri skoka.

Image
NAPETA ZAVRŠNICA /

Veliki NBA transfer na samom kraju prijelaznog roka. Luka Dončić ostao bez možda i najvažnijeg suigrača

Image
NAPETA ZAVRŠNICA /

Veliki NBA transfer na samom kraju prijelaznog roka. Luka Dončić ostao bez možda i najvažnijeg suigrača

Dončić je do rekorda karijere došao nakon sjajne prve četvrtine u kojoj je zabio čak 28 koševa i to samo nekoliko sati nakon što je Latvijac Kristaps Porzingis otišao u "tradeu" s Washingtonom. Unatoč tome što je Dončić postigao sedam od devet trica u svojoj najuspješnijoj četvrtini karijere, Dallas nije uspio prelomiti meč, pa su Clippersi u posljednjoj dionici bili na dva poena zaostatka, ali nisu uspjeli preokrenuti rezultat. Gledatelji su bili oduševljeni nastupom slovenskog čarobnjaka pa je nagrađen velikim ovacijama nakon još jedne njegove povijesne predstave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dorian Finney - Smith dodao je 12 poena za pobjedničku momčad, a u Clippersima je najbolji bio Marcus Morris s 21 poenom, Norman Powell zabio je 19, a jedan manje Reggie Jackson. Dallas je peti na Zapadu s 33-23, dok su Clippersi osmi s 27-30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simultanku Luke Dončića pogledajte OVDJE.

Knicksi iznenadili Warriorse

Košarkaši Golden Statea izgubili su na svom terenu od New Yorka sa 116-114. Knickse je do pobjede predvodio Julius Randle s 28 poena i 16 skokova, dok je Evan Fournier dodao 22 poena. U redovima Warriorsa najbolji je bio Steph Curry sa 35 poena, ali je promašio zadnji šut za produžetak. Warriorsi su ostali drugi na Zapadu (41-15). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reprizi prošlogodišnjeg NBA finala Phoenix je pobijedio Milwaukee s uvjerljivih 131-107. Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Deandre Ayton sa 27 poena, a Chris Paul je dodao 17 poena,uz 19 asistencija. S druge strane, Jrue Holliday i Khris Middleton postigli su po 21 poen kod Bucksa, dok je Giannis Antetokounmpo utakmicu završio s 18 poena, ali nije ulazio u igru cijelu zadnju četvrtinu jer su Sunsi bili u ogromnoj prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bucksi su došli lani do naslova svladavši u finalu Sunse s 4-2, iako je momčad iz Phoenixa vodila s 2-0.

Washington bez Hardena do poraza

Washington je slavio protiv Brooklyna s 113-112 i to nekoliko sati nakon odlaska Jamesa Hardena iz Netsa u Sixerse. Netsi su morali priznati 10. poraz u nizu, a Kyrie Irving, jedini raspoloživi član sada razbijenog "Big3" budući da Kevin Durant još uvijek liječi koljeno, nije mogao promijeniti tijek meča, unatoč 31 poenu, 6 asistencija i 5 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kentavious Caldwell-Pope (13) postigao je ključne koševe za Wizardse, u kojima je Kyle Kuzma postigao triple-double (15 poena, 13 skokova, 10 asistencija).

Zaglavljen na osmom mjestu Istoka, Brooklyn sada čeka brzu integraciju Bena Simmonsa, Setha Curryja i Andrea Drummonda, koji su stigli iz Philadelphije u sinoćnjem tradeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo