Koristio psovke / Luka Dončić ponizio NBA igrača: 'Tko si ti?'

Image
Foto: AP Images

Luka Dončić je poludio na Mo Wagnera, igrača Orlanda, nakon što je Wagner "fleksao" ispred Dončića i vikao mu u facu...

16.1.2022.
17:04
AP Images
VOYO logo

Luku Dončića često se spominje kao "zlatnim dečkom" NBA lige. Radi se o potpuno opravdanom nazivu, s obzirom na to da je Dončić u tri godine od dolaska u ligu čak dvaput bio u najboljoj petorci NBA lige.

Uz to, Dončić je već dvaput bio All-Star, a njegove brojke konkuriraju najboljim sezonama nekih od najboljih igrača svih vremena. Dončić se u ranoj dobi probio kao najveći talent u Europi, a svoj talent uspješno je prenio u najbolju košarkašku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončićev Dallas sporo je ušao u novu NBA sezonu. Trenersku palicu preuzeo je legendarni Jason Kidd, a otišao je dugogodišnji trener Rick Carlisle. Ipak, Dallas je u posljednjih osam susreta pobijedio na njih sedam.

Wagner mu se bahatio, pa ga je Dončić spustio na zemlju

Zanimljiva scena dogodila se sinoć na susretu Dallas Mavericksa i Orlando Magica. Orlando je najgora momčad Istočne konferencije, dok se Dallas nalazi na petom mjestu Zapada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je bio 91-70 za Dallas s nešto manje od devet minuta do kraja utakmice. Očito, utakmica se rezultatski riješila. Rookie Orlanda, Jalen Suggs, zabio je koš i faul, što je motiviralo njegovog suigrača Mo Wagnera.

Wagner je ušao tijelom u Dončića, 'fleksao' i pričao mu u facu. Dončić, koji često zna biti temperamentan tijekom utakmice, nije to dobro primio. Upitao je Wagnera 'Tko si ti' i ismijavao ga preko polovice terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo