LOŠE VIJESTI IZ BOSTONA: / Šef Celticsa pretrpio strčani udar - 'O daljnjem stanju ćemo vas obavještavati kada bude prikladno'

Image
Foto: AFP

Predsjednik košarkaških operacija Boston Celticsa Danny Ainge pretrpio je srčani udar

2.5.2019.
23:25
AFP
VOYO logo

Predsjednik košarkaških operacija NBA momčadi Boston Celticsa Danny Ainge (60) pretrpio je lakši srčani udar tijekom boravka momčadi u Milwaukee gdje je početkom ovoga tjedna odigrala prve dvije utakmice polufinala doigravanja Istočne konferencije, objavili su Celticsi u četvrtak.

Iz Celticsa su objavili kako je Ainge pretrpio udar u utorak, no kako mu je pružena hitna medicinska pomoć očekuje se kako će se u potpunosti oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Danny Ainge će se uskoro vratiti u Boston'

"Danny Ainge će se uskoro vratiti u Boston. O njegovom daljnjem stanju ćemo vas obavještavati kada bude prikladno", objavili su Celticsi. Ovo je Aingeu drugi srčani udar kojega je zadobio dok obnaša ovu dužnost, prvoga je pretrpio 2009. godine.

Ainge je pola od svojih 14 igračkih sezona u NBA ligi proveo upravo u Bostonu s kojim je osvojio dva naslova prvaka, a kasnije je još igrao za Sacramento, Portland i Phoenix. Na mjestu predsjednika košarkaških operacija u Celticsima je od 2003. godine. Nakon prve dvije utakmice u Milwaukeeu omjer pobjeda između Bucksa i Celticsa je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo