Bit će još bolji / Navijači Lakersa dočekali Zupca pljeskom, a trener oduševljen njime: 'Obožavam ga'

Image
Foto: AP Images

Ivica Zubac brzo je kupio simpatije u LA Clippersima

5.3.2019.
10:01
AP Images
VOYO logo

Kako sezona odmiče, tako Ivica Zubac sve više izgleda kao poklon koji su LA Lakersi poslali gradskim rivalima Clippersima u razmjeni u kojoj su svlačionicu još zamijenili Michael Beasley i Mike Muscala.

Zubac je u novoj momčadi dobio startno mjesto na centarskoj poziciji, a iako njegove izvedbe variraju od večeri do večeri, trener Doc River prilično je oduševljen onim što mladi Čitlučanin radi na parketu. I što će tek raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam ga. Obožavam njegovu veličinu, njegove sposobnosti u pick and rollu. Puno je bolji finišer i dodavač nego što sam mislio i bit će puno bolji za godinu ili dvije, ali dobar je i sada."

U deset odigranih utakmica za Clipperse Zubac je na prosjeku od 8,4 poena, što je manje nego u Lakersima (8,5), no zato znatno više skače (7,3 - 4,9) te dijeli asistenciju više nego u žutom dresu (1,8 - 0,8) u kojem je proveo dvije i pol godine, a to nisu zaboravili navijači koji su ga dočekali pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijenim navijače Lakersa i uvijek ću ih cijeniti. Podržavali su me tijekom tri godine u Lakersima i uvijek ću imati ljubavi za njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo