LEGENDA PARTIZANA SIPA TEŠKE OPTUŽBE: / 'Hrvatski i crnogorski lobiji kroje nam sudbinu. To je nedopustivo'

Image

Progovorio je o situaciji u kojoj se nalazi srpska košarka

1.4.2021.
11:30
VOYO logo

Bivši košarkaš Partizana GoranGrbović prokomentirao je aktualnu situaciju u srpskoj košarci i regionalnoj ABA ligi. Tim povodom nije se suzdržavao te je sipao teške optužbe.

"Naša liga, domaća, stagnira, dok ABA liga bez srpskih klubova, ako izuzmemo Megu, ne može opstati. Mi jednostavno dozvoljavamo da nam crnogorski i hrvatski lobiji kroji ligu koja je naša, pa mi je financiramo i držimo je živom, a oni nam kroje. To jednostavno ne smijemo dozvoliti. Moramo se suprotstaviti ili jednostavno istupiti iz regionalnog natjecanja i okrenuti se jačanju domaćoj KLS. Ako se dogodi ova druga opcija to bi bio kraj ABA lige", rekao je Grbović za Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i priču uoči derbija ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti da je Euroliga spremila licencu za crveno-bijele, da bi se, kako tvrdi Informer, ispostavilo da 'je to sve neistina i da je riječ o podmetačini iz Podgorice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče licence za Euroligu, za sve to je kriv crnogorski i hrvatski lobi. Oni plasiraju takve laži radi vlastitih interesa, kako bi na kraju oni nekako uspjeli dobiti tu licencu. Pa zna se kako funkcionira dobivanje licence, ako imaš pare da platiš dobit ćeš. Sve je interes", rekao je.

Košarkaš Partizana vjeruje da bi iz domaće lige njihovi klubovi mogli da izbore plasman u Euroligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedini problem je što se našoj struci više ne vjeruje. To je tužno. Upropastili smo košarku, i to nije slučaj samo posljednjih godinu dana, već unazad nekoliko sezona. Ako se nešto ne napravi bit će sve gore. Košarka nam tone, ako sačekamo da potone koštat će nas puno više nego da se pokušamo sada trgnuti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo