LEBRON JAMES ŠOKIRAO PRIZNANJEM: / Finale je igrao sa slomljenom rukom, a zna se i tko je kriv za to

Image
Foto: Screenshot

Unatoč ozljedi, njegove brojke iz finala su impresivne

9.6.2018.
10:25
Screenshot
VOYO logo

Nemalo je LeBron James iznenadio sve na konferenciji za medije nakon četvrte i posljednje utakmice finala NBA lige pojavivši se pred okupljenima sa crnim zavojem oko desne ruke. Ozljeda je to koju je skrivao od suparnika, košarkaša Golden State Warriorsa koji su s 4-0 pored njegovih Cleveland Cavaliersa stigli do obrane naslova prvaka.

"Dopustio sam emocijama da zavladaju pa sam posljednje tri utakmice odigrao sa više ili manje slomljenom rukom. Ta je utakmica za nas bila važna zbog mnogo razloga, treba znati što bismo dobili tom gostujućom pobjedom. Zbog načina na koji smo igrali i onoga što se u utakmici događalo imao sam osjećaj da nam je nešto oduzeto, osjećao sam da se takva prilika neće pružiti", priznao je James medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOLDEN STATE WARRIORSI OBRANILI NBA NASLOV! /

Durant, Curry i društvo 'pomeli' LeBrona i Cavse

Image
GOLDEN STATE WARRIORSI OBRANILI NBA NASLOV! /

Durant, Curry i društvo 'pomeli' LeBrona i Cavse

Zbog frustracije

A ruku je slomio zbog – frustracije. Naime, nakon što su Cavsi na gostovanju u prvoj utakmici serije izgubili utakmicu koja će u povijesti ostati zapamćena kao 'ona utakmica J.R. Smitha', a sve zbog ove nevjerojatne gluposti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

...James je bijesno udario nešto (navodno ploču u svlačionici) toliko snažno da je došlo do ozljede koju je sad napokon priznao.

Sjajni prosjeci

Unatoč ozljedi, njegove brojke iz finala su impresivne. Prosječno je Kralj koji je ponovno ostao bez krune po utakmici u seriji sa Warriorsima postizao 34 poena, 8,5 skokova i deset asistencija. Time, moguće je, i zaključio svoje drugo poglavlje u dresu Cavsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sve se glasnije priča o njegovom drugom odlasku iz kluba koji ga je izabrao kao prvog na draftu 2003. godine.

"U ovom trenutku nemam pojma što ću", samo je kratko kazao na tu temu poručivši da će na njegovu odluku utjecati obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo