Izvučeni dobitnici ulaznica za Cedevitu!

3.10.2011.
12:51
VOYO logo

No, prvo trebaju proći kvalifikacije za Eurokup, protiv sjajnog francuskog Elan Chalona, s kojim se u uzvratu sastaju u KC Dražen Petrović u utorak, od 20:00 sati.

Nakon prvog osvojenog trofeja prije desetak dana, uvjerljive pobjede 78:61 protiv aktualnih prvaka Hrvatske Zagreba CO u Kupu Dražena Petrovića, svojevrsnom hrvatskom Superkupu, Cedevita je u prvom kvalifikacijskom susretu u Francuskoj ostvarila solidnih 78:73, poraz od samo pet koševa razlike, koji za uzvrat u utorak u Zagrebu garantira novo uzbuđenje i spektakl pred crveno obojenim tribinama Draženovog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Elan Chalon je odlična momčad i nije nam bilo lako u Francuskoj ", poslije utakmice kod Elan Chalona izjavio je kapetan Cedevite, iskusni Marino Baždarić.

"Oni su treća momčad lanjskog francuskog prvenstva, osvajači francuskog kupa. Ostavili su cijelu momčad na okupu, doveli još nekoliko pojačanja i imaju kvalitetu za nastup u Eurokupu. No, mi smo sigurno jači i bolji no lani i pred našom publikom, a vjerujem da će Draženov dom ponovno biti pun i bučan, obojen u crveno, možemo nadoknaditi zaostatak od pet koševa iz prvog susreta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Cedevitu u novoj sezoni predvodi trener Dražen Anzulović, a u svom sastavu ima nekoliko zvučnih pojačanja, uz Drapera, Baždarića, Vukušića, Petrovića i Princa koji su predvodili lanjski sastav.

Prvo ime svakako je trostruki prvak Europe i trostruki finalist Eurolige, Slovenac Matjaž Smodiš Smoki, koji je kapetansku vrpcu moskovskog CSKA odmijenio osmicom KK Cedevite. U Hrvatsku se vratio i Chris Warren, stigao je i stasiti Amerikanac Chris Owens, unuk nekadašnjeg zlatnog atletičara Jessea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratnik je i sjajni BiH reprezentativac Ivan Opačak. Veliki centarski talent svakako je mladi Miro Bilan, uz još jednog visokog mladca Filipa Kraljevića, a srca zagrebačke publike brzo će osvojiti i Marko Car, prvi strijelac lanjskog prvenstva Hrvatske, tada u dresu Zadra.

Cedevita ima veliko srce i snagu za novi podvig u Eurokupu, za koji u utorak treba pobijediti Elan Chalon. Draženov dom će, kao i uvijek, donijeti mnoštvo zabave za publiku, uz nagradnjače i popularne brakere i cheerleadersice. Novost za najmlađe je i nova maskota patak koji će prije svega uveseljavati najmlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će i poklona, no o čemu se radi treba u utorak svratiti do KC Dražen Petrović. Pred dvoranom će opet treštati glazba, a svi koji kupe dvije bočice Cedevite GO po promotivnoj cijeni u Cedevita kamionu, za poklon će dobiti posebnu navijačku majicu. Košarka je ponovno IN.

Izvukli smo i dobitnike 10 besplatnih paketa po dvije ulaznice za ovu utakmicu. To su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Matić Augustin Martinović Joško Kovačević Petar Šumečki Boris Bakrač Zoran Drljača Karlo Mihoci Nikola Golomejić Nikola Bašić Marko Orsag

Nagrađeni svoje ulaznice mogu podići na blagajni Draženova doma prije utakmice uz predočenje osobnih dokumenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo