Iskreno priznanje hrvatske zvijezde: 'Nisam pokazao ni približno kakav sam igrač'

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša današnjice Bojan Bogdanović proživljava teške trenutke u svojoj karijeri.

1.1.2015.
11:46
VOYO logo

Po dolasku je Bogdanović krenuo u početnoj petorci Netsa i na njegov su račun pristizale lijepe riječi, kako trenera, tako i publike.

Hrvatski bek je svojih prvih 19 NBA utakmica započeo u početnoj petorci, a neko mu je vrijeme prosjek koševa bio nešto manji od 11 poena po utakmici, što ga je dovelo među tri najbolja strijelca u konkurenciji rookiea u ligi. No, onda je trener Netsa Lionel Hollins odlučio napraviti promjene u svojoj momčadi, a Bogdanovićeva minutaža se uvelike smanjila, te je izgubio mjesto u početnoj petorci. On je tako trenutno zamjena za Sergeja Karaševa na poziciji dvojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promijenile su se stvari od početka sezone, prije svega u mojoj minutaži, sada je imam osjetno manje. Ne znam ni sam što bih rekao o tome kako se trenutačno osjećam“, izjavio je Bogdanović za Sportske novosti.

//www.youtube.com/embed/eFM5rbfCIOY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osvrtu na dosadašnji dio sezone Bogdanović nije skrivao nezadovoljstvo.

"Nisam zadovoljan i ne mogu biti zadovoljan onim što sam do sada odigrao. Mislim da nisam pokazao ni približno što mogu i kakav sam igrač. Ma, najteže mi je ovo sada kad sjedim na klupi. Igrati ili čuvati bilo koga nije mi ni približno teško kao ovo sada. Biti na klupi dok drugi igraju mi najteže pada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na kraju svega je pokazao da ga trenutna situacija u kojoj se nalazi nije demoralizirala.

"Stigao sam se ovdje dokazati i mislim da sam to u stanju. Siguran sam da ću opet igrati u velikoj minutaži i tu pokazati kakav sam igrač. Po meni, ja to ovdje još nisam dokazao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo