HRVATSKI DVOBOJ U BROOKLYNU: / Bojan Bogdanović pružio jednu od boljih partija sezone

Image
Foto: AFP, DON EMMERT
20.12.2015.
22:10
AFP, DON EMMERT
VOYO logo

Bila je to prilika i za hrvatski dvoboj u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, međutim, Damjan Rudež sakupio je tek nešto više od minute i pol na parketu Barclays centra i za to vrijeme stigao tek promašiti jedan šut za tri poena i uhvatiti jednu loptu. Daleko veću minutažu i bolji učinak imao je Bojan Bogdanović no i manje razloga za zadovoljstvo nakon što je njegov Brookly poražen već 20. puta u 27. utakmici sezone i peti uzastopno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubacio je hrvatski košarkaš, koji je startao u petorci Netsa, 13 poena i imao tri skoka i dvije asistencije u 37 minuta provedenih u igri. Završilo je 100:85 za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami bolji od Portlanda

Minnesotin rookie, prvi izbor ovogodišnjeg drafta, Karl-Anthony Townsostvario je učinak od 24 poena i deset uhvaćenih lopti, double-double je imao i Gorgui Deng s 20 koševa i deset skokova, dok je Ricky Rubio podijelio 15 asistencija suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj završenoj utakmici dana Miami Heat je obranio domaći parket pobjedom 116:109 protiv Portland Trail Blazersa uz 29 poena Chrisa Bosha i 22, uz 11 skokova i pet blokada, Hassana Whitesidea. Ukupno 32 je za Portland ubacio Damian Lillard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves 85:100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat – Portland Trail Blazers 116:109

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo