HRVATSKI DRAGULJ OTVORIO SRCE: / 'Partizan je bio moja velika želja'

Košarkaši Barcelone gostuju u četvrtak navečer kod Crvene zvezde u sklopu 11. kola drugog kruga Eurolige.

19.3.2015.
10:42
VOYO logo

Hezonja (20) je jedan od najvećih talenata europske košarke što sve češće potvrđuje igrama u dresu Barcelone. Prošli je mjesec, primjerice, u ligaškom dvoboju protiv Manrese pogodio osam trica iz osam pokušaja što je prije njega u španjolskom prvenstvu uspjelo samo četvorici košarkaša. Nije stoga ni čudno da mladi Dubrovčanin izaziva puno pažnje gdje god se pojavi, pa je tako bilo i u Beogradu.

Srbima je, međutim, dodatno zanimljiv zbog priče iz 2012. godine kada se naveliko nagađalo da bi mogao potpisati za Partizan s čijim čelnicima, prema vlastitom priznanju, ima dobre odnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je tu i istine, naravno. To je tada bila moja velika želja, međutim... Dosta ljudi iz kluba poznajem fenomenalno, ali je sve ostalo na nagađanjima. Razgovarali smo, ali nije bilo tu previše priče ili dogovora... Tako da je sve ostalo samo na priči", prenosi Hezonjine riječi Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčanin je na koncu iz Zagreba ipak prešao u Barcelonu i nije požalio.

"Birao sam srcem. Zaista ne gledam novac, niti mi je bitno gdje živim. Bitno mi je da igram, da sam s loptom i da pobjeđujem. Stvarno sam htio odabrati najbolje za sebe, bez ikakvih problema. Ne volim loše stvari i pogreške. U klubu je sve fantastično. Nema nikakvih problema. Moram nastaviti trenirati svaki dan kao konj i to je to. Cilj je da napredujem, da budem najbolji na treningu, da se nametnem", zaključioje Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo