HRVATSKA ZVIJEZDA ZBUNJUJE LJUDE: / 'Nemam pojma o čemu priča, samo kimam glavom'

Image

Mladi hrvatski košarkaš Mario Hezonja (21) u svojoj prvoj sezoni u NBA-u uči se životu u najjačoj ligi svijeta. Kako na parketu, tako i izvan njega.

31.3.2016.
19:58
VOYO logo

Hezonja je od prošlog ljeta član Orlando Magica, a prilagodba na NBA ligu nije nimalo lagana. Pri kraju osnovnog dijela sezone Dubrovčanin je na prosjeku od 16,9 minuta po utakmici, te 5,7 koševa i 2,2 asistencije.

'Engleski nije moj jezik'

Osim usvajanja novih košarkaških znanja, Hezonja je u Americi morao učiti i engleski jezik. Pri dolasku ga je znao dovoljno za osnovnu komunikaciju, a Orlando Sentinel piše da je u devet mjeseci znatno napredovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek povremeno zastajkujem u potrazi za pravom riječi. Engleski nije moj jezik, tako da je ponekad teško. Ali što ga više pričam, postajem bolji", rekao je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zafrkancija sa suigračima

A što više zna engleski jezik, naš ga košarkaš sve više koristi i za zafrkanciju sa suigračima. No, tu postoji i jedan problem.

"Samo počne govoriti. A nemaš pojma o čemu priča. Samo se smiješ i kimaš glavom, to je pristojno", opisao je komunikaciju s Hezonjom njegov suigrač Dewayne Dedmon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo