HRVATSKI 'BISER' BRILJIRAO: / 'Neka Messi dođe pogledati mene'

Hrvatski košarkaški biser Mario Hezonja briljirao je odgovorom na pitanje novinara Gonazala Vazqueza o tome je li otišao gledati Messija, kazavši: 'Neka Messi dođe pogledati mene'.

25.2.2015.
19:16
VOYO logo

Oduvijek je bio takav, još kao tinejdžer u dresu Zagreba. Tek ušavši u pubertet Mario Hezonja je imao stav! Klinca doduše, pomalo i bahatog, ali s mudima. Nekim tadašnjim trenerima mlađih kategorija u Zagrebu to ponašanje se baš i nije sviđalo, ali on je to "kompenzirao" svojim sjajnim igrama u kadetskom i juniorskom dresu Mrava i hrvatske reprezentacije.

Talentirani hrvatski košarkaš, koji danas slavi svoj 20 rođendan, žari i pali u dresu Barcelone ove sezone, a već godinama je na glasu kao najtalentiraniji proizvod hrvatske košarka, naravno, uz Darija Šarića. Španjolci su poludjeli za njim, Amerikanci također. Pojedini američki novinari ga vide u prvih deset pickova NBA drafta ove sezone, što sve govori o njegovim kvalitetama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U takvim okolnostima novinar Gonazala Vazguez mu je postavio pitanje o tome je li otišao gledati Messija. On mu je bez i malo pardona odgovorio:

"Neka Messi dođe pogledati mene!", prenosi španjolski AS njegove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Mario igra, ne sumnjamo kako bi oduševio i velikog Messija. A tko zna, možda i Argentinac prihvati Marijevu pozivnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo