ODUŠEVIO U BEOGRADU / Hezonja u centru pažnje nakon rušenja Partizana: 'Ovdje sam kao kod kuće'

Image
Foto: Profimedia

Mario Hezonja je za 31 minutu na parketu postigao 25 poena. Tome je dodao šest skokova i četiri asistencije, a bio je ujedno prvi strijelac na susretu

22.3.2024.
7:37
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši madridskog Reala odradili su u četvrtak još jednu odličnu utakmicu u Euroligi, u gostima su u dvoboju 31. kola pobijedili Partizan u Beogradu 88-76.

Nakon neizvjesnog prvog poluvremena Madriđani su utakmicu riješili u trećoj četvrtini koju su dobili s 35-23 te su time slomili domaći sastav koji se bori kako bi ušao u play-in. Pritom je glavni krivac za poraz Partizana bio odlični hrvatski reprezentativac Mario Hezonja koji je za 31 minutu na parketu postigao 25 poena. Tome je dodao šest skokova i četiri asistencije, a bio je ujedno prvi strijelac na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje se osjećam kao kod kuće jer sam s ovih prostora. Partizan je uspješan, gdje god da si Partizan je uvijek bio jedna od najboljih momčadi. Uvijek sam bio jedan od njegovih navijača. Sad sam u prilici igrati protiv njega i zahvalan sam na podršci", rekao je Hezonja o atmosferi u dvorani nakon utakmice, a osvrnuo se i na uvrede upućene njegovom suigraču  GuerschonuYabuseleu kojemu su navijači Partizana, između ostaloga, skandirali da je "svinja debela":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mu preveo što su vikali, ali reći ću mu ja sada, pjevat ću mu i ja... Šalim se, on je fenomenalan dečko i šteta je što ga prozivaju, pametan je i iskusan, odigrao je odličnu utakmicu. Jesu li komentari bili nepotrebni ili ne? Tko sam ja da to kažem, to je moj suigrač, idemo dalje. Mislim da ga ne diraju takve stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo