ČUDOVIŠTE STIŽE U BOSTON I RUŠI REKORD HRVATSKOG KOŠARKAŠA: / Nije izabran na draftu, no Celticsi su mu dali šansu

Image
Foto: Profimedia

Prošle sezone na Floridi je zabijao u prosjeku 11 poena uz 7,6 skokova i 2,6 bloka po utakmici. Bio je vrlo učinkovit strijelac te šutirao iz igre 75 posto

22.6.2019.
17:31
Profimedia
VOYO logo

Košarkaško čudo iz Senegala, 230 centimetara visoki Tacko Fall trebao bi se pridružiti Boston Celticsima, piše američki ESPN. Tacko nije izabran na NBA draftu, no celticsi su mu ipak odlučili dati šansu da zasluži mjesto u njihovom sastavu za sljedeći sezonu.

Tacko je poznat po svojoj visini i velikom broju blokada koje je dijelio u svoje četiri godine na Sveučilištu Florida te činjenici da je nemoguće ući pod koš ako se on nalazi u reketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone na Floridi je zabijao u prosjeku 11 poena uz 7,6 skokova i 2,6 bloka po utakmici. Bio je vrlo učinkovit strijelac te šutirao iz igre 75 posto.

Inače, Fall će srušiti rekord Brune Šundova koji je dosad bio najviši igrač koji je ikad nastupao za slavne Celticse. Šundov je visok 221 centimetar, a u Boston je stigao 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celticsi će Fallu ponuditi ugovor jer je lako moguće da će se njihovi vodeći prvotimci Al Horford i Kyrie Irving odlučiti potražiti nove klubove ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo