KAKVA VEČER / 'Crna noć Partizana u Zadru'; Debakl crno-bijelih odjeknuo u Srbiji: 'Zadrani su im održali sat košarke'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Pobjeda momčadi Danijela Jusupa odjeknula je i u Srbiji pa vam u nastavku donosimo naslove s njihovih portala

24.12.2023.
19:34
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Zadra odigrali su na Badnjak najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone i pred 8500 svojih navijača u dvorani Krešimira Ćosića 'noklautirali' euroligaški Partizan s 84-68 (20-13, 27-21, 16-16, 21-18).

Image
KAKVE SCENE /

Zadar je još jednom potvrdio da je grad košarke: Pogledajte kako su navijači dočekali trenera Partizana

Image
KAKVE SCENE /

Zadar je još jednom potvrdio da je grad košarke: Pogledajte kako su navijači dočekali trenera Partizana

Luka Božić je bio na granici novog 'triple-doublea' s 26 koševa, devet skokova i devet asistencija. Briljirao je i Dario Drežnjak s 25 poena i sedam pogođenih trica iz deset pokušaja. Kapetan Marko Ramljak je dao veliki obrambeni doprinos, a ubacio je i 15 koševa. Najbolji strijelac Partizana bio je Tristan Vukčević sa 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je s učinkom 7-6 skočio na šesto mjesto, a Partizan je s 9-4 na trećoj poziciji. Vodeća Crvena zvezda ima 11-1, a druga je Cedevita Olimpija s 10-3.

Pobjeda momčadi Danijela Jusupa odjeknula je i u Srbiji pa vam u nastavku donosimo naslove s njihovih portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umorni Partizan doživio debakl u Zadru: Nestvarni Božić i Drežnjak zatrpali koš crno-bijelih", ističe Telegraf.rs, dok Mondo.rs piše: "Partizan razbijen u Hrvatskoj! Crno-bijeli pregaženi, ali to nije najveći problem za Željka."

Naime, kao dodatne probleme navode ozljede dva košarkaša Smailagića i Doziera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espreso.rs je pak izašao s naslovom: "Debakl očajnog Partizana: Zadar razbio crno-bijele i raspršio mu sve šanse za osvajanje prvog mjesta."

"Senzacija u Zadru, veliki kiks Partizana, hrvatska momčad održala sat košarke crno-bijelima"; ističe pak Alo.rs, dok Kurir.rs piše: "Crna noć Partizana u Zadru: Crno-bijeli doživjeli sramotan poraz i dvije teške ozljede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo