KAKVE SCENE / Zadar je još jednom potvrdio da je grad košarke: Pogledajte kako su navijači dočekali trenera Partizana

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Atmosfera u Zadru bila je sjajna od prve do zadnje minute, tek je nakratko utakmica prekinuta u trećoj četvrtini zbog skandiranja dijela navijača koji su izbačeni iz dvorane.

24.12.2023.
19:17
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Zadra odigrali su na Badnjak najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone i pred 8500 svojih navijača u dvorani Krešimira Ćosića 'noklautirali' euroligaški Partizan s 84-68 (20-13, 27-21, 16-16, 21-18).

Image
BRAVO; BRAVO /

Kakav skalp na Višnjiku: Partizan nije imao nikakve šanse, Zadar razbio goste iz Beograda

Image
BRAVO; BRAVO /

Kakav skalp na Višnjiku: Partizan nije imao nikakve šanse, Zadar razbio goste iz Beograda

Luka Božić je bio na granici novog 'triple-doublea' s 26 koševa, devet skokova i devet asistencija. Briljirao je i Dario Drežnjak s 25 poena i sedam pogođenih trica iz deset pokušaja. Kapetan Marko Ramljak je dao veliki obrambeni doprinos, a ubacio je i 15 koševa. Najbolji strijelac Partizana bio je Tristan Vukčević sa 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je s učinkom 7-6 skočio na šesto mjesto, a Partizan je s 9-4 na trećoj poziciji. Vodeća Crvena zvezda ima 11-1, a druga je Cedevita Olimpija s 10-3.

Inače, atmosfera u Zadru bila je sjajna od prve do zadnje minute, tek je nakratko utakmica prekinuta u trećoj četvrtini zbog skandiranja dijela navijača koji su izbačeni iz dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Zadar grad košarke potvrdili su uoči utakmice kada su ovacijama i aplauzom dočekali trenera Partizana Željka Obradovića koji im je uzvratio pozdravom.

"Želim čestitati momčadi Zadru na pobjedi. Mislim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neusporedivo bolje od nas, neusporedivo više želje, agresivnosti. Sretan Božić svima koji slave, kao i što vama želim sretan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije", rekao je nakon poraza Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo