RUŽNE SCENE / Chris Paul pobjesnio nakon što su navijači gurali njegovu majku i suprugu, reagiralo i osiguranje

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Dallas i Phoenix su u posljednjim utakmicama u doigravanju uspjeli poravnati omjer u pobjedama

9.5.2022.
9:19
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Košarkaši Dallas Mavericksa i Philadelphia 76-ersa poravnali su omjer u pobjedama protiv Phoenix Sunsa, odnosno Miami Heata na 2-2 u dvobojima drugog kruga doigravanja NBA lige iskoristivši prednost domaćeg parketa u četvrtim susretima.

Image
TRILER PRAVI /

Ne pamti se ovako dramatična utakmica u NBA-u. Aktualni prvaci slavili nakon pregledavanja snimke kod posljednjeg koša

Image
TRILER PRAVI /

Ne pamti se ovako dramatična utakmica u NBA-u. Aktualni prvaci slavili nakon pregledavanja snimke kod posljednjeg koša

Dallas je nadigrao Phoenix sa 111-101, dok je Philadelphia bila uspješnija od Miamija sa 116-108.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do druge pobjede protiv prošlogodišnjih finalista Mavsi su stigli prvenstveno nevjerojatno dobrim šutom za tricu u prvom poluvremenu. Domaći je sastav 14 od svojih ukupno 20 trica pogodio u prve dvije četvrtine, osam u prvoj i šest u drugoj, uz visoki postotak realizacije od 58. Zahvaljujući toj "kanonadi" Dallas je na odmor otišao s vodstvom od 68-56 koje je uspio sačuvati u nastavku.

Svoju su ulogu u tome imali i suci koji su dosudili nekoliko problematičnih prekršaja vođi Sunsa Chrisu Paulu, koji je izbačen iz utakmice zbog šeste osobne pogreške devet minuta prije kraja kod rezultata 89-81. Paul je ukupno na parketu proveo tek 23 minute, četvrti je prekršaj dobio sekundu prije kraja prvog poluvremena u borbi za loptu nakon vlastitog promašaja, a peti početkom treće četvrtine kada je krenuo u protunapad, s leđa ga je oborio igrač Dallasa što su suci okarakterizirali kao - prekršaj u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako limitirani Paul susret je okončao sa samo pet ubačaja i četiri šuta iz igre uz pet skokova i sedam asistencija.

Umalo tučnjava

Tijekom utakmice Mavsa i Sunsa, nekad u pauzi između treće i četvrte četvrtine došlo je do komešanja na tribinama, zbog kojega je moralo reagirati i osiguranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprva se nije znalo što se točno dogodilo, ali snimke su pokazale da je sukob nastao jer su navijači Dallasa uznemiravali Paulovu obitelj, koja je sjedila blizu parketa. ESPN javlja da je jedan navijač stavio ruku na Paulovu majku Robin, a drugi na njegovu suprugu Jadu, a počeli su ih i gurati dok su uz njih bila djeca.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kada je primijetio što navijači rade, Paul se odmah krenuo obračunati s njima, no zaustavilo ga je osiguranje pe je sve ostalo na riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo se mi kasnije", uzviknuo je bijesni Paul.

OVDJE možete vidjeti kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želite kazniti igrače zbog onoga što kažu navijačima, ali navijači mogu stavljati ruke na naše obitelji... Je**š to!", napisao je Paul nakon utakmice na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas je do pobjede vodio Luka Dončić sa 26 koševa, 11 asistencija i 7 skokova, a odličan je bio i Dorian Finney-Smith sa 24 poena. Kod Sunsa 35 pogodaka Devina Bookera nije bilo dovoljno za uspjeh.

Nezaustavljivi Harden

Sastav Philadelphije je s Joelom Embiidom daleko jači nego bez njega, a to je pokazao i u dvije domaće utakmice protiv finalista iz 2020. godine Miamija. Nakon dva uvjerljiva poraza u Miamiju bez Embiida, s viskokim Kameruncem Sixersi su ostvarili dvije sigurne pobjede na svom parketu. U drugu pobjedu Embiid je ugradio 24 koša i 11 skokova, ali prvo ime Sixersa bio je James Harden koji se zaustavio na 31 ubačaju uz 9 asistencija i 7 skokova, a pogodio je i tri važne trice u posljednjoj četvrtini. S druge strane, Miami je imao velikih problema sa šutom za tri, pogodio je sedam sedam od ukupno 35 pokušaja pa se njegov napad sveo na ulaze Jimmyja Butlera i proigravanja za Bama Adebaya. Butler je dvoboj završio sa 40, a Adebayo sa 21 poenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice u ova dva para dosada dobijale su domaće momčadi, a pete utakmice igrat će se u noći s utorka na srijedu u Phoenixu, odnosno Miamiju.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo