LUDNICA U NBA-U / Kaos na utakmici Dallasa. Dončić ušao u žestok sukob sa sucima, pogledajte što im je pokazivao za vrijeme utakmice

Image
Foto: Screenshot

Posebno je Dončića naljutila reakcija sudaca u koji su dosudili prekršaj nad Chrisom Paulom

7.5.2022.
8:43
Screenshot
VOYO logo

Dallas Mavericks i Philadelphija 76ers su sinoć u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije pobijedili Phoenix Sunse, odnosno Miami Heat, smanjivši tako zaostatak u seriji na 2-1.

Dallas je kod kuće sa 103-94 pobijedio Phoenix, a do slavlja ih je predvodio Jalen Brunson sa 28 koševa, dok je Luka Dončić zamalo upisao triple-double. Slovenski je košarkaš utakmicu završio sa 26 ubačaja, 13 skokova i devet asistencija .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Phoenixa najbolji je bio Jae Crowder sa 19 poena, dok je Devin Booker ubacio 18 koševa pridodavši tome šest asistencija.

Inače, ovu je utakmicu obilježio i Dončićev sukob sa sucima. Posebno je Dončića naljutila reakcija sudaca u koji su dosudili prekršaj nad Chrisom Paulom, za koji je Dončić smatrao da je simuliran. Tu se Slovenac krenuo rugati s Paulom i suci su ga kaznili tehničkom greškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić je kroz cijeli meč imao okršaje sa sucima, a počeo je nakon svakog prekršaja koji su mu sudili gestikulirao prstima da su potplaćeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta se utakmica igra u nedjelju opet u Dallasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid se vratio Phila slavila

Philadelphia je također kod kuće nadigrala Miami sa 99-79 a veliku ulogu u tome odigrao je Joel Embiid koji se vratio na teren nakon frakture jagodične kosti.

Embiid, koji se vratio na teren nakon što je propustio dvije utakmice zbog ozljede, zabio je 18 koševa za pobjedu Sixersa te ugrabio 11 skokova. Tyrese Maxey je dodao 21 koš, zabivši sve u drugom poluvremenu, a isti je učinak imao i Danny Green. James Harden je ubacio 17 koševa, od čega 15 u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jimmy Butler je bio najbolji strijelac Miamija i utakmice sa 33 koša i devet skokova. Jedini od Miamijevih igrača koji je još upisao dvoznamenkasti učinak bio je Tyler Herro sa 14 koševa.

Četvrta se utakmica igra u nedjelju u Philadelphiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo