Legenda tvrdi da on može biti kao Michael Jordan!

'LeBron definitivno može biti kao Jordan. Čak štoviše, snažniji je, a čini mi se i da je brži', izjavio je Charles Barkley i pokrenuo veliku raspravu.

5.10.2012.
11:32
VOYO logo

Bliži se početak nove NBA sezone, čime se pojačavaju i mnoge rasprave u američkim medijima. Charlesa Barkleyja, nekadašnjeg NBA velikana, uvijek je lijepo osluhnuti oko bilo koje teme.

"Mislio sam da nikada nikoga neću uspoređivati s Michaelom Jordanom, najvećim od najvećih. No, LeBron James me potaknuo da krenem razmišljati o toj usporedbi i ima smisla", rekao je Barkley i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On definitivno može biti kao Jordan. Čak štoviše, snažniji je, a čini mi se i da je brži."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James je prošle sezone s Miamijem osvojio premijerni NBA naslov u karijeri. Inače, osim toga, osvojio je i dvije MVP nagrade (najkorisniji igrač) - onu osnovnog dijela sezone, ali i same finalne serije. Uz to je tijekom ljeta bio dio reprezentacije SAD-a koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a sve je to u istoj godini ranije uspjelo samo Michaelu Jordanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"LeBron je veliki natjecatelj, zato treba vidjeti koliko će osvojiti NBA naslova. Kada sve to završi možemo još bolje uspoređivati njega i Jordana", priključio se raspravi Shaquille O'Neal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo