BORBU MLADIH KOŠARKAŠA ZA ZLATO, NARAVNO, NEĆETE MOĆI GLEDATI NA HRT-U: / Ne brinite, imamo rješenje

Image
Foto: Screenhot

Finale se igra večeras u 19 sati, a postoji i rješenje za prijenos

22.7.2018.
16:48
Screenhot
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina borit će se protiv Izraela za zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u njemačkom Chemnitzu, nakon što je u subotnjem polufinalnom dvoboju protiv domaće reprezentacije naša izabrana vrsta slavila 69:61.

Put do finala

Na putu do finala reprezentacija pod vodstvom izbornika Damira Rajkovića u skupini je svladala Francusku (68:56), Ukrajinu (93:78) i Španjolsku (85:70). U osmini finala Hrvatska je svladala Veliku Britaniju (93:62), u četvrtfinalu bila bolja od Italije (79:68), a u polufinalu nadigrala i Njemačku (69:61).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteži protivnik

Današnji protivnik biti će i najteži dosad. Izrael je izgubio prvu utakmicu prvenstva, upravo protiv Njemačke (60:59), a od tada su nanizali pet pobjeda, posebno impresivno djelovali su u polufinalu kada su s 26 razlike deklasirali Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od HRT-a

Svi oni koji večeras žele gledati sjajne hrvatske mladiće u borbi za europsko zlato morat će uhvatiti stream utakmice na FIBA-inom YouTube kanalu (youtube.com/FIBA), odnosno na službenoj Facebook stranici FIBA-e jer HRT očito nije zainteresiran za ovakve prijenose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo