BOJANE, TRGNI SE: / Želi ga legendarni Jordan, a on ne prestaje promašivati

Image
Foto: AFP, DON EMMERT
12.1.2016.
11:28
AFP, DON EMMERT
VOYO logo

Većinski vlasnik tog kluba legendarni je Michael Jordan, najbolji košarkaš svih vremena, a kada takav pokaže interes za jednog igrača, premda treba znati da je Jordan mnogo puta promašio u svojim procjenama, to mora laskati.

Promašaj na promašaj

No, ono što Bojan Bogdanović radi na parketu od kada je vijest procurila sve je samo ne dobro. U svojoj drugoj sezoni među košarkaškom elitom Bogdanović je na prosjeku od 9.3 poena po utakmici s preciznošću od 31.9 posto za tricu. Upravo je trica ove sezone jako oružje Hornetsa koji u Bogdanoviću vide dodatak koji će podići kvalitetu momčadi na višu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li do transfera doći i hoće li Bogdanović kvalitetu Hornetsa i podići tek treba vidjeti, no činjenica jest da je od kada se za kombinaciju saznalo hrvatski šuter odigrao tri utakmice za Netse i dobrano razočarano u njima. A ovako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Poraz od Orlando Magica 77:83 (0-6)

Startao je Bogdanović u petorci momčadi i odigrao više od 30 minuta utakmice uz dva postignuta koša. Stigli su sa crte slobodnih bacanja budući da je iz igre promašio sve što je uputio prema košu. Odnosno, neprecizan je bio tri puta za tricu i ukupno šest puta iz igre. Imao je jedan skok i jednu izgubljenju loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Poraz od Detroit Pistonsa 89:103 (0-5)

Ispao je iz startne petorke, no proveo je u igri gotovo 24 minute. Dva skoka, tri asistencije i jedna izgubljena lopta popunjavaju statističke kolone, a ona s poenima ostala je prazna. Nije da se hrvatski reprezentativac nije trudio, uputio je ukupno pet šuteva prema košu suparnika, od čega jednu za tri poena, i sve ih redom promašio. Nije stao na crtu slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Poraz od San Antonio Spursa 79:106 (0-5)

U pitanju je peti uzastopni poraz njegove momčadi, deseti u nizu na domaćem parketu i već 28. u 38. utakmici sezone. Bogdanović ponovno nije bio u petorci, a sada je dobio 21 minutu prilike da dokaže što zna. Pokazao je jako malo, odnosno imao po jedan skok, osvojenu i izgubljenu loptu. Ponovno je uputio pet pokušaja prema košu, od čega tri za tri poena, i ponovno propustio makar i jednu loptu ubaciti kroz obruč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo