BOGDANOVIĆEV TRUD BEZ NAPLATE: / Babo odigrao napadački odličnu utakmicu, Hezonja blokirao zakucavanje 'svojih'

Image
Foto: AFP

Houston Rocketsi su slavili protiv Indiana Pacersa 115-103

12.11.2018.
9:04
AFP
VOYO logo

Napadački je vrlo zapažen bio Bojan Bogdanović u redovima Indiana Pacersa koji su gostovali kod Houston Rocketsa, no njegova namještena ruka u noći na ponedjeljak malo je značila njegovom timu.

Ubacio je Bogdanović 20 poena što mu je izjednačenje drugog najboljeg napadačkog učinka sezone, a imao i šest skokova i isto toliko asistencija, uz po tri osvojene i izgubljene lopte. Pogodio je tri od pet pokušaja za tri poena i šest od jedanaest ukupno, no niti on niti cijela gostujuća momčad nisu imali rješenja za napadačko 'ludilo' Jamesa Hardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melo otpada?

'Brada' je ubacio osam trica i 40 poena ukupno uz sedam uhvaćenih lopti i devet asistencija. Statistiku je nagrdio sa devet izgubljenih lopti u utakmici koja je još jednom potvrdila slutnje da su Carmelu Anthonyju dani među Rocketsima odbrojani. Prosjedio je Melo i ovu utakmicu i sve se glasnije priča da će ga Houston pokušati mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja protiv svojih

Mario Hezonja je dobio priliku s klupe protiv svoje prve momčadi u NBA ligi i kroz nešto manje od 27 minuta ubacio 12 poena i imao pet skokova protiv Orlando Magica. Imao je i ovu blokadu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic je slavio pritom gostujuću 115-89 pobjedu u što je najviše ugradio Nikola Vučević (21 koš, 14 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron i Chandler

LeBron James je ostvario učinak od 26 poena i sedam skokova, ali i zakucao za konačnih 107-106 protiv Atlanta Hawksa čime su Los Angeles Lakersi po prvi put u sezoni vezali tri pobjede. Zasluge za njih idu i na račun novopridošlog centra Tysona Chandlera (koji umanjuje minutažu Ivice Zupca) čija obrana ima itekakvu važnost u dobrim rezultatima kluba iz Staples Centera. Ovaj put blokirao je zadnji napad Hawksa, odnosno šut za njihovu pobjedu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Detroit Pistons - Charlotte Hornets 103-113 Houston Rockets - Indiana Pacers 115-103 New York Knicks - Orlando Magic 89-115 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 114-121 Portland Trail Blazers - Boston Celtics 100-94 LA Lakers - Atlanta Hawks 107-106

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo