BABO NE STAJE / Bogdanović ubacio rekordan broj koševa u jednoj četvrtini: Ostavio je LeBrona iza sebe

Image
Foto: profimedia.hr

Lakersi su na poluvremenu imali 12 koševa prednosti, ali je Detroit na Bogdanovićev pogon u trećoj četvrtini gotovo svu prednost izbrisao dobivši taj dio utakmice s 41-30

12.12.2022.
12:07
profimedia.hr
VOYO logo

Bojan Bogdanović je od svojih 38 koševa u porazu njegovih Pistonsa (117-124) od Los Angeles Lakersa, njih čak 25 ubacio u trećem dijelu dvoboja, što mu je osobni rekord po broju koševa u jednoj četvrtini.

Nadmašio je Bojan i LeBrona Jamesa koji je završio dvoboj s 35 koševa i bio najzaslužniji za pobjedu Lakersa koji su tako prekinuli niz od tri poraza. Nedostajao mu je samo jedan poen u trećoj četvrtini za izjednačenje klupskog rekorda po broju koševa za jednu četvrtinu (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BABO TRICA /

Bogdanović odigrao najbolje poluvrijeme karijere i odveo Pistonse do uvjerljive pobjede

Image
BABO TRICA /

Bogdanović odigrao najbolje poluvrijeme karijere i odveo Pistonse do uvjerljive pobjede

"Borili smo se cijelu večer, ali mislim da smo napravili previše pogrešaka u prvom poluvremenu. Dopustili smo im valjda deset utrčavanja iza leđa za lagana polaganja i zakucavanja, a to je slomilo našu obranu", izjavio je Bojan nakon dvoboja

Lakersi su na poluvremenu imali 12 koševa prednosti, ali je Detroit na Bogdanovićev pogon u trećoj četvrtini gotovo svu prednost izbrisao dobivši taj dio utakmice s 41-30. Gosti su ponovno zaigrali bolje u četvrtoj četvrtini i košem Jamesa došli do osam koševa prednosti (119-111) dvije minute prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Jamesa je kod gostiju briljirao i Anthony Davis s 34 koša, 15 skokova i sedam asistencija. Bez ozlijeđenog Cadea Cunninghama, Bogdanović je najboljeg pomagača imao u Jadenu Iveyju koji je postigao 16 koševa i Saddiqu Beyu koji je završio s 14 poena. Lakersi su se s učinkom 11-15 domogli 12. mjesta u Zapadnoj konferenciji, a Detroit je sa 7-22 trenutačno najlošija momčad NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo