BOGDANOVIĆ NIJE BIRAO SREDSTVA DA ZAUSTAVI JAMESA, ALI SAMO GA JE NALJUTIO: / Čudesni LeBron izjednačio seriju s 46 koševa

Image
Foto: AFP, Screenshot

U dvije utakmice došlo je do izjednačenja serije, a Houston je poveo 2-0 protiv Minnesote. Najupečatljiviji trenutak večeri je kontakt Jamesa i Bogdanovića u završnim trenucima utakmice

19.4.2018.
8:26
AFP, Screenshot
VOYO logo

Cleveland Cavaliersi nisu dopustili novo iznenađenje te su na svom parketu izjednačili rezultat protiv Indiana Pacersa na 1-1 u seriji. Momčad LeBrona Jamesa slavila je rezultatom 100-97.

Bojan Bogdanović proveo je 31 minutu u igri, ali nije uzeo mnogo šuteva, svega šest, od čega je tri pogodio te je utakmicu završio sa osam koševa, tri skoka i četiri asistencije. Najbolji strijelac Pacersa bio je Oladipo s 22 koša, a Myles Turner dodao je 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No prvo ime večeri bio je James koji je zabio 46 koševa, 12 skokova, pet asistencija i dvije ukradene lopte. Iz igre je gađao 17/24 i očito je kako je odlučio uzeti stvari u svoje ruke nakon prve utakmice u kojoj su Pacersi bili bolji. Mnogo se nakon te utakmice pričalo i o tome kako je naš Bogdanović dobro čuvao Jamesa, no sinoć je bio nemoćan iako je dao sve od sebe. U odlučujućim trenucima utakmice naš košarkaš je morao napraviti prekršaj na njemu te je ostao predugo u kontaktu s Jamesom te su ih suigrači morali razdvajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazzeri također su izjednačili na 1-1 u seriji pobjedom protiv Oklahoma City Thundera 102-95. Mladi Donovan Mitchell predvodio je svoju momčad do pobjede sa 28 koševa, a Ricky Rubio dodao je 22. Zvjezdani trojac Oklahome Westbrook, Anthony, George raspodjelio je učinak te su zabijali redom - 19,17,18 koševa. Sjajnom Westbrooku nedostajao je jedan skok da po tko zna koji put ostvari triple-double učinak pošto je imao devet skokova i 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rocketsi u drugoj su utakmici izbjegli dramu te su uvjerljivo slavili protiv Minnesota Timberwolvesa sa 102-82 i sada vode 2-0 u seriji. Prvo ime Rocketsa bio je Chris Paul s 27 koševa, a Gerald Green dodao je 21 u 12 skokova. Kod gostiju, najbolji je bio Nemanja Bjelica sa 16 koševa, a Andrew Wiggins dodao je 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo