BIVŠI NBA MAJSTOR ŽELI DA NETKO NOKAUTIRA GREENA: / Lajavac iz Warriorsa u novom sukobu, Rondo mu uzvratio odvratnom gestom

Image
Foto: Screenshot Twitter

Imali su nesuglasica tijekom susreta košarkaši Warriorsa i Pelicansa

2.5.2018.
10:19
Screenshot Twitter
VOYO logo

Draymond Green poznat je kao vokalni vođa aktualnih NBA prvaka Golden State Warrirosa, ne bježi od sukoba s protivničkim košarkašima, a do novog je došlo u drugoj utakmici polufinala zapadne konferencije između njegovih Golden State Warriorsa i New Orleans Pelicansa.

CAVSI DO ‘BREAKA’ PROTIV PRVE MOMČADI ISTOKA: Pobjeda kakvu LeBron dosad nikad nije ostvario

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razigravač Pelicansa Rajon Rondo i Green verbalno su se sukobili, unosili su se jedan drugome u lice, ali raznovrsni igrač Warriorsa ne vidi ništa sporno u tome.

"On je natjecatelj i ja sam natjecatelj. Nema neke veće priče. To je to", objasnio je Green.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Warriorsa Steve Kerr nije vidio ništa što mu se nije svidjelo u tome. "Volim to vidjeti, ali samo kada sve završi bez tehničkih grešaka", objasnio je. Charles Barkley, bivši NBA košarkaš, a danas komentator na TNT-u izjavio je kako bi volio da netko Greena udari u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi mu se "osvetio", Rondo je pokazao svoju "nehigijensku" stranu. Igrač Pelicansa nakon prvog slobodnog bacanja uzeo je loptu i znoj s lica obrisao u nju te predao Greenu za sljedeće slobodno bacanje. Bez previše provjeravanja, možemo reći da je ovo uistinu jedinstvena situacija na NBA parketima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo