BABO UNIŠTIO PRVAKE: / Bogdanović odigrao šuterski gotovo savršenu utakmicu, prvacima napunio koš do vrha

Image
Foto: AFP

Indiana Pacersi djeluju spremno za doigravanje

6.4.2018.
8:08
AFP
VOYO logo

Košarkaška momčad Indiana Pacers koja se natječe u NBA ligi očitala je pravu lekciju aktualnim prvacima Golden State Warriorsima svladavši ih 126-106 u utakmici u kojoj je apsolutno dominantan bio hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović.

Bogdanović je sa 28 poena bio najbolji strijelac utakmice u kojoj je odigrao tek 30 minuta. Izgradio je jedan od najboljih učinaka sezone na gotovo nepogrešivom šutu pa su tako Kevin Durant (27 poena, 8-23 iz igre), Klay Thompson (16 koševa, 6-16 iz igre) i ostali iz redova branitelja naslova samo mogli gledati kako Bogdanovićevi pokušaji ulaze jedan za drugim. Ubacio je hrvatski košarkaš jedanaest od trinaest pokušaja što iznosi izvrsnih 84,6 posto preciznosti, a samo za tri poena gađao je 6-7 što je, pak, još boljih 85,7 posto nakon čega je, očekivano i sasvim opravdano, pokupio pohvale za svoju izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamesova dominacija

Utakmica protiv Pacersa Warriorsima je bila sedma uzastopna u kojoj nisu mogli računati na svog najboljeg igrača Stephena Curryja. Nebitno, Pacersi u ovoj sezoni nisu izgubili niti jednom od prvaka, a upisana pobjeda šesta im je u posljednjih sedam odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji pojedinačni učinak u utakmicama igranima u noći na petak imao je LeBron James čiji su Cleveland Cavaliersi pobijedili Washington Wizardse 119-115 uz 33 poena, devet skokova i 14 asistencija svog najboljeg igrača.

NBA liga, rezultati:

Indiana Pacers - Golden State Warriors 126-106

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 119-115

Houston Rockets - Portland Trail Blazers 96-94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 111-119

Utah Jazz - LA Clippers 117-95

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves 100-96

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo