NAKLON DO PODA / Kakav spektakl za kraj večeri: Vitasović u jednom od najboljih mečeva za titulu ikad treći put obranio titulu

Image

U posljednjoj borbi večeri za naslov u teškoj kategoriji borili su se hrvatski borac Ivan Vitasović i Poljak Michal Andryszak.

3.9.2023.
0:38
Play logo

Fight Nation Champions se vratio nakon godinu dana u pulsku Arenu, gdje je na jednu večer ponovno oživio gladijatorski duh.

Image
FNC 12 /

Vitasović na rijetko viđen način nokautirao poljskog gorostasa i obranio teškaški pojas, Batinić u ludoj borbi osvojio poluteškaški naslov

Image
FNC 12 /

Vitasović na rijetko viđen način nokautirao poljskog gorostasa i obranio teškaški pojas, Batinić u ludoj borbi osvojio poluteškaški naslov

U posljednjoj borbi večeri za naslov u teškoj kategoriji borili su se hrvatski borac Ivan Vitasović i Poljak Michal Andryszak. Podsjetimo, Vitasović je prvak koji brani titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak je bolje otvorio prvu rundu i nakon minute borbe uspješno je srušio Vitasovića i prebacio borbu u parter. Andryszak se sjajno snalazio u borbi na podu i već nakon dvije minute borbe 'zaključao' je Hrvata gušenjem, ali se Vitasović sjajno izvukao iz, kako se činilo, kobne situacije. Izazivač našeg prvaka je i nastavio dominirati gornjom pozicijom u parteru i u četvrtoj minuti je još jednom 'zaključao' Vitasovića, ali se hrvatski borac još jednom nevjerojatno izvukao, podigao na noge i u posljednjih 30 sekundi prve borbe silovito napao Andryszaka.

Na početku druge runde Andryszak je napravio veliku posjekotinu Vitasoviću na čelu koja je obilno krvarila i to je sve ulazilo u oči hrvatskom prvaku. Poljak je opet preselio borbu na parter i dominirao iz gornje pozicije, ali se domaći borac sjajno branio od ozbiljnih napada. U ovim trenutcima je Vitasoviću veliki problem stvarala razlika u težini od 13 kilograma. Do kraja runde Poljak je nastavio dominirati na parteru, ali nije uspio ozbiljnije ugroziti Hrvata koji je pokazao sjajnu snalažljivost u podređenom položaju u parteru.

Početkom treće runde Vitasović je počeo pokazivati zašto je prvak teške kategorije FNC-a. Sijevali su lijevi i desni aperkat, krošei i direkti, Poljak je postajao sve sporiji, ali je zatim sjajnom kontrom uzdrmao našeg borca i ponovno preselio borbu na parter. Vitasović je još jednom pokazao zavidnu snagu volje i kvalitetu branjenja dok se nalazi u parteru. Hrvatski borac zatim je počeo udarati Poljaka čime i gdje stigne, primio je i on nekoliko udaraca, ali je imao poljskog borca na konopcima što je natjeralo suca da prekine meč! Ivan Vitasović je po treći put obranio naslov prvaka teške kategorije FNC-a!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nevjerojatne pobjede proslavio je novi uspjeh burno sa svojim navijačima u rodnoj mu Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Borbu pogledajte na platformi Voyo.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo