[VIDEO] TYSON FURY REKAO ŠTO MISLI O HRGOVIĆU: / Svjetski prvak svima dao do znanja što mogu očekivati od Hrvata

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Hrgovića uskoro očekuje borba u Americi

5.10.2020.
11:48
Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji FilipHrgović prošle je subote u danskom Strueru početkom druge runde nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju te tako ostvario 11. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva, od čega devetu nokautom.

Image
HRGOVIĆ DOZNAO SVOG SLJEDEĆEG PROTIVNIKA: /

Vraća se u Ameriku na veliki način u najvećoj borbi svog života

Hrgoviću je to bio prvi meč nakon gotovo deset mjeseci pauze, odnosno nakon što je nokautirao Amerikanca Erica Molinu početkom prosinca prošle godine. Sljedeći protivnik, za mjesec dana, bit će mu 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker, koji u karijeri ima 26 pobjeda i tri poraza, i dobro poznaje Hrgovića jer su zajedno sparirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pobijedi, napravit će ogroman korak do borbi s najboljima iz kategorije. A koliko bi daleko mogao El Animal otići u svojoj profesionalnoj karijeri rekao je WBC-ov prvak TysonFury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje mišljenje o Filipu Hrgoviću jest da je odličan borac te veliki potencijal za budućnost i budući svjetski prvak", rekao je Fury, a Hrgović mu se na tome zahvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Animal je, inače, nakon posljednje borbe rekao kako će do kraja godine vjerojatno odraditi dva meča.

"Plan je rangirati se na IBF-u što više i vjerujem da bi se pred kraj godine, nakon dvoboja s Bookerom, mogao dogoditi jedan veliki meč. Na temelju ove borbe teško je ocijeniti gdje sam, ili koliko sam napredovao. No, moj je osjećaj da sam iz dana u dan sve bolji, ojačao sam, udarci su mi sve jači, ali tek sam negdje na nekih 65 posto svojih kapaciteta. Protiv boljih protivnika ću sigurno biti oprezniji i brži", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo