[VIDEO] PETAR MILAS STIGAO DO 15. POBJEDE: / Južnoafrikanac nije imao izgleda protiv fenomenalnog hrvatskog boksača

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Foto: Screenshot/RTL

Hrvatski teškaš nastavio je impresivan niz pobjeda

26.10.2019.
22:50
Screenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatski boksač Petar Milas u svojoj 15. profesionalnoj borbi pobijedio je Južnoafrikanca Johhnyja Mullera jednoglasnom sudačkom odlukom nakon osam rundi.

Uvjerljiv nastup

Početak borbe prošao je u uobičajenom ispitivanju snaga, ali Milas se odmah počeo nametati. Hrvatski borac je uputio nekoliko opasnijih udaraca, a u nastavku borbe nastavio je kontrolirati situaciju u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kasnijim rundama Muller je počeo biti aktivniji i sve opasnije prijetiti, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Hrvata koji je kontrolirao cijelu borbu.

Pobjednik s prehladom

Iako je naš boksač bio prehlađen i imao problema s disanjem, rutinirano je slavio jednoglasnom odlukom sudaca te tako najavio velike stvari u svojoj karijeri, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam prihlađen prije dva dana, imao sam fibru. To smo riješili. Malo mi je začepljen nos i malo prehlada, ali ja se nadam da mi neće stvarati nikakav problem. Kad se zagrijem sve to prođe i samo gledam na meč", objasnio je nakon borbe hrvatski boksač.

Ispunio što je najavio

"Mislim da će to biti pobjeda. Respektiram sve borce, on je dobar borac, ali pobjeda ide u moje ruke. Ja samo želim pobijediti, a meč kojim ode tokom, hoće li biti na bodove ili nokautom, svejedno mi je", rekao je Milas za RTL prije borbe i u ringu je ispunio ono što je najavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A cijeli meč od osam rundi prenosio se uživo na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo