UDARCI ODZVANJAJU DVORANOM / VIDEO Hrgović trenira žešće nego ikad: Hrvatski teškaš pokazao kako se priprema za meč karijere uz legendarnog trenera

Image
Foto: Screenshot Instagram

Hrga se nakon nekog vremena vratio te, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, već ozbiljno brusi formu. Jedno lice u njegovom timu osobito privlači pozornost, a riječ je o legendarnom Ronnyju Shieldsu

17.6.2022.
9:17
Screenshot Instagram
VOYO logo

Filip Hrgović je proteklih mjeseci prolazio kroz tešku životnu fazu. Naime, preminuo mu je otac zbog čega je odgodio meč karijere protiv kineskog teškaša Zhang Zhileija.

Hrga se nakon nekog vremena vratio te, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, već ozbiljno brusi formu. Jedno lice u njegovom timu osobito privlači pozornost, a riječ je o legendarnom Ronnyju Shieldsu koji je radio s Evanderom Holyfieldom i Mikeom Tysonom.
Podsjetimo, Hrgović je prekinuo suradnju s Pedrom Diazom te sada s novim trenerom pokušava napraviti iskorak u karijeri i probiti se među boksačku elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada će se točno naš boksač i njegov kineski rival susresti u ringu nije još uvijek poznato, ali imaju na oku jedan drugoga. Nakon što je Zhang 'pomeo pod' Hrginom zamjenom, Scottom Alexanderom, bacio je još jednu rukavicu izazova Hrvatu. "Da je Hrgović bio ovdje, isto bi prošao. Nadam se da neće pobjeći od mene", izjavio je tom prigodom Zhang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme", poručio je nakon toga Filip Hrgović najavivši skori povratak u dvoranu. Kako je najavio tako je i napravio, a sad je s obožavateljima podijelio i uvid u to kako izgleda djelić njegovog pripremnog procesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo