[VIDEO] BRUTALNIM NOKAUTOM POSLAO SVOG PROTIVNIKA U KOMU PA SE POKAJAO: / 'Toliko sam suza prolio i molitvi izgovorio...'

Image
Foto: Profimedia

Conwell je u emocionalnom pismu koji su prenijeli mnogi strani mediji otvorio dušu i iskreno progovorio o svemu što se posljednih dana događalo

16.10.2019.
8:43
Profimedia
VOYO logo

Američki boksač Patrick Day završio je u komi nakon što ga je ringu strašnim udarcem u bradu pogodio njegov protivnik Charles Conwell. Na subotnjem DAZN-ovom eventu trebao je većinu pažnje pokupiti meč Usyka i Witherspoona, no međunarodne zvijezde boksa plae s u u drugi plan kad se pojavila informacija o Dayevom lošem stanju.

Image
[VIDEO] BRUTALAN NOKAUT ZGROZIO JE BOKSAČKI SVIJET: /

Njegov protivnik bori se za život

Image
[VIDEO] BRUTALAN NOKAUT ZGROZIO JE BOKSAČKI SVIJET: /

Njegov protivnik bori se za život

Devet i nešto malo rundi bespoštedne borbe završio je Conwell jednim snažnim udarcem u bradu svog protivnika koji je pao na leđa i nije više mogao ustati. Dok je Conwell slavio pobjedu, Day je udario glavom u parter i odvela ga je hitna pomoć. Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Patrick Day pretrpio je traumatsku ozljedu mozga u svojoj borbi u subotu navečer. Hitno je prebačen u bolnicu Northwestern Memorial gdje je po hitnom postupku operiran. Patrick je u komi koju je uzrokovala ozljeda i njegovo stanje je iznimno kritično”, objavio je Patrickov tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Toliko molitvi, toliko suza'

Conwell je u emocionalnom pismu koji su prenijeli mnogi strani mediji otvorio dušu i iskreno progovorio o svemu što se posljednih dana događalo.

"Nikad nisam mislio da će ti se ovo dogoditi, sve što sam želio je pobijediti. Da mogu sve to povući, povukao bih. Nitko ne zaslužuje da mu se to dogodi. Vrtim tu borbu uvijek ispočetka u svojoj glavi i razmišljam kako bi bilo da se to nije dogodilo. Ne mogu prestati misliti na to. Molio sam za tebe toliko puta i prolio toliko suza jer nisam mogao zamisliti kako bi bilo mojoj obitelji u takvoj situaciji. Razmišljao sam ostaviti se boksa, ali znam da to ti ne bi htio",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim te gdje god da pođem i sve što čujem su lijepe stvari o tebi. Znam da si borac u srcu pa sam odlučio nastaviti boksati i boriti se za svjetsku titulu je to je ono što bi ti želio i to je ono što ja želim pa ću koristiti tu motivaciju svaki dan i pobrinuti se da dam sve od sebe u ringu svaki put", zaključio je Conwell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patrick Day trenutačno se bori za život u bolnici, u induciranoj je komi, izvještavaju američki mediji.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo