VASO IZVAN KONTROLE / Psihopata izgubio od Croate pa totalno podivljao: 'Ovo je pozdrav za one što su mi je*avali "srpsku" majku '

Image

Teška je noć iza ovog MMA borca

12.9.2021.
14:16
VOYO logo

Crnogorski MMA borac Vaso 'Psihopata' Bakočević doživio je poraz u borbi protiv Francisca Croate Barrija, koja s e u subotu navečer održala u Šibeniku. Bakočević se ozlijedio na početku borbe, ali je nije htio predati pa ga je Croata lako sredio. Nakon toga oglasio se na Instagramu. Prvo je prokomentirao borbu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za one što nisu gledali...pukao mi je mišić kvadriceps na samom početku meča i to je bilo to... Nisam se htio predati i rekao sam sucu da ne prekida i protivnik me nastavio udarati i krenuo daviti, nisam tapkao niti bih na ovaj meč tapkao živ, ali izgleda da sam se zanio na sekundu. Da sam popio nokaut za pet sekundi kao Askren, ne bi mi bilo krivo, ali ovako izgubiti je tragedija... Ali eto, i to da mi se dogodi poslije ovoliko mečeva... Čim se oporavim vraćam se, neću stati dok me ne ubijete kao psa".

Vrijeđali ga

Potom se obračunao s navijačima, kojima je nakon borbe pokazao srednji prst te se primio ja međunožje i tako gestikulirao prema publici. Evo što ga je zasmetalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sportski pozdrav za one papane iz lože što su mi je*avali "srpsku" majku dok sam ulazio u kavez hahaahaha... E debili jedni pa znate li vi kome se obraćate... Te riječi su muzika za moje uši čega sam se ja naslušao i nagledao... Za ostale ljude, prijatelje i braću iz Hrvatske svaka čast, hvala volimo vas i vidimo se brzo...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo