NET.HR IZRAVNO JE PRATIO PRESICU IZ NEW YORKA: / Joshua i Ruiz obratili se javnosti; Prvak pokazao kakav je gospodin

Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr. u četvrtak navečer po hrvatskom vremenu obratili su se boksačkom svijetu uoči svog meča za pojase prvaka svijeta.

30.5.2019.
20:17
Profimedia
VOYO logo

Sve je spremno za još jednu boksačku poslasticu na RTL Televiziji. Ovog puta, u izravnom prijenosu pratit ćemo pravi sudar titana, aktualnog prvaka Anthonyja Joshuu i Andyja Ruiza Jr. Bit će ovo dugo očekivani debi najboljeg boksača današnjice na američkom tlu. Eddie Hearn, najpoznatiji promotor današnjice i njegov najvažniji boksač Joshua, tako, kreću osvojiti "meku boksa", kako je to Hearn istaknuo u svom obraćanju na otvaranju presice u New Yorku.

Hrabre i simpatične riječi Ruiza

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JOSHUA ZARADIO ŠLJIVU POD OKOM, TVRDI KAKO NIJE OD SPARINGA: /

Aktualni svjetski prvak poslao brutalnu poruku neugodnom Meksikancu

Image
JOSHUA ZARADIO ŠLJIVU POD OKOM, TVRDI KAKO NIJE OD SPARINGA: /

Aktualni svjetski prvak poslao brutalnu poruku neugodnom Meksikancu

Britanac će u ovom meču braniti pojase prvaka prema IBF-u od 2016., WBA-u (Super) od 2017., WBO-u od ožujka 2018. godine, te IBO organizaciji od 2017. Također, prvotno se Joshua trebao boriti protiv, prema Box Recu, šestoplasiranog teškaša svijeta Jarrella Millera, ali je spomenuti otpao zbog pada na tri različita stereoida. Hearn planira od Joshue napraviti veliku zvijezdu i tako ga monetizirati na američkom tržištu.

Kako bilo, Ruiz respektira Joshuu i divi mu se, ali ga se ne boji. Tvrdi kako će se dogoditi nešto čudesno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti pojasevi izgledaju sjajno, stvarno dobro. Spreman sam. Spreman sam postati prvi svjetski prvak u teškoj kategoriji. Ti pojasevi nikada nisu bili u Meksiku, ali će biti. Nemam ništa loše za kazati o Anthonyu Joshui. Ja sam njegov obožavatelj i poštujem ga. Ali, u ringu mu neću biti fan i neće biti poštovanja prema njemju", istaknuo je Ruiz.

Veliko srce

Da, Joshua će se itekako morati potruditi kako bi prošao Meksikanca koji je poznat kao boksač koji ima veliko srce. Vidi se to i iz njegovih izjava koje pršte optimizmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je uvjeren da će pobijediti Joshuu i tako pojaseve prvaka donijeti u Meksiko, iako cijeni Britanca, govoreći kako ga prati. Joshua, s druge strane, respektira Ruiza. Kaže da Meksikanac boksa na šampionskoj razini te da je na kraju bitno ono što imaš u glavi i srcu, a Ruiz je svakako sposoban, zna boksati te ga je teško srušiti...

"Andy je jednako opasan poput Furyja i Wildera, opasno sam ga shvatio, respektiram ga, kao i njegov čitav tim. Znate, nema borbe nakon borbe. Onda kad su vam ruke u zraku, kad je vaš suparnik poražen", istaknuo je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.17 - Gotova je presica

20.10 - Pitanja novinara: Joshua je dao zanimljivu izjavu: "Ne pratim košarku, kriket, ne pratim baš sportove, ne zanimaju me. Volim samo boks".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.03 - Evo nam i Anthonyja Joshue: "Andy je jednako opasan poput Furyja i Wildera, opasno sam ga shvatio, respektiram ga, kao i njegov čitav tim. Znate, nema borbe nakon borbe. Onda kad su vam ruke u zraku, kad je vaš suparnik poražen", istaknuo je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.02: "Čekam ovo čitav život, ovo je ostvarenje snova. Joshua izgleda dobro, ali i ja sam spreman. Ništa loše nemam protiv njega, njegov sam fan, on je prvak, ali u ringu nemam prijatelja, nikog... Idemo vratiti pojase prvaka u Meksiko, nije da su ikad bili, ali ja ću ih u subotu donijeti. Pobijedit ću Joshuu", kazao je Andy Ruiz Jr. Samouvjeren je Meksikanac, vjeruje kako će slaviti u ovom meču.

19.48 - Promotorska kuća "Matchroom boxing" koju vodi upravo Hearn uspjela je, kao partner, rasprodati Madison Square Garden. Velika je to noć za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.42 - Hearn hvali Ruiza i spominje kako je rekao da će pobijediti Joshuu.

19.39 - Eddie Hearn, najpoznatiji boksački promotor današnjice, prvi se obratio novinarima i pohvalio se da veliki broj televizija prati ovaj događaj, te će i pratiti za vikend samu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je meka boksa. Svaki boksač će vam reći da ovo mjesto budi neki posebni osjećaj, izaziva leptiriće u trbuhu. Anthony Joshua je nevjerojatni boksački profil", kazao je Hearn za svog boksača, za čiji imidž i karijeru uspješno brine.

19.36 - Nakon predstavljanja, oba borca su izašla pred novinare i sjela za svoja mjesta. Joshua i Andy Ruiz Jr. rukovali su se, stali jedan ispred drugog poput pravih prvaka, te se smjestili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.34 - Počinje presica iz Madison Square Gardena. "Ova dvojica šampiona sučelit će se u meču za najveći naslov u svijetu embed/sporta", najavio je presicu poznati Michael Buffer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.24 - Dugo očekivani debi najboljeg boksača današnjice, velikog šampiona Anthonyja Joshue na američkom tlu dogodit će se 2. lipnja u jutarnjim satima prema europskom vremenu kada će se u slavnom Madison Square Gardenu susresti s Meksikancem Anthonyjem Jr. Ruizom, a sve to gledatelji će moći pratiti na RTL Televiziji u ranim nedjeljnim satima.

19.19 - Uključili smo se u izravni prijenos. Još uvijek se čak dolazak Joshue i Ruiza pred predstavnike medija. Ono što čujemo, Amerikanci priželjkuju da njihov predstavnik Andy Ruiz pruži što bolji otpor Joshui. "Hvataju" se za njegov skor od 32-1-0 (21 nokaut), ističu kako je to skor vrijedan opreza. I je, ali Joshua je itekako motiviran da prijelaz na američko tržište protekne bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.15 - Dobili smo obavijest kako presica kasni 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Čekamo početak presice iz New Yorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.45 - Evo nam i Joshue, došao je 15 minuta prije početka presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NAJAVA

Još jedna spektakularna boksačka noć je pred nama u nadolazećem vikendu. Nakon Filipa Hrgovića, najveća uzdanica “Matchroom Boxing-a”, aktualni svjetski prvak i vlasnik tri od četiri najjača pojasa u današnjem boksu Anthony Joshua (29 godina, 22-0-0, 21 nokaut) također izlazi na američko tržište. Eddie Hearn, 40-godišnji Britanac, najpoznatiji boksački promotor današnjice, želi osvojiti američko tržište, stoga je ova borba itekako pod povećalom boksačkog svijeta, jer će napraviti promijene na boksačkoj karti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika borba u kultnoj dvorani u izravnom prijenosu na RTL-u

KOLIKO JE REALNO DA SE DOGODI MEČ HRGOVIĆA I JOSHUE? Ovo je istina o povijesnoj borbi za svjetski pojas; ‘To bi bilo nevjerojatno, evo kako stoje stvari…’

Protivnik Anthonyju Joshui u Madison Square Gardenu u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, oko 04:18, bit će neugodni Meksikanac s američkom putovnicom Andy Ruiz Jr. (29., 32-1-0, 21 nokaut), 14. teškaš svijeta prema Box Recu. Više o tome možete pročitati - OVDJE. Ovaj spektakularni sudar titana u ringu kultne dvorane moći će se u izravnom prijenosu gledati na RTL Televiziji, a u 01:45 kpočinje spektakularna boksačka priredba, kao i na RTLplayu, a snimku možete pogledati u nedjelju u 14 sati...

Joshua brani pojase prvaka

Inače, Britanac će u ovom meču braniti pojase prvaka prema IBF-u od 2016., WBA-u (Super) od 2017., WBO-u od ožujka 2018. godine, te IBO organizaciji od 2017. Također, prvotno se Joshua trebao boriti protiv, prema Box Recu, šestoplasiranog teškaša svijeta Jarrella Millera, ali je spomenuti otpao zbog pada na tri različita stereoida. Hearn planira od Joshue napraviti veliku zvijezdu i tako ga monetizirati na američkom tržištu...

Image
Image

Anthony Joshua's world title belts on display at the Mondrian Park Avenue, New York., Image: 438108527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Braneći Ruiza, koji prima kritike zbog svog fizičkog izgleda, Joshua kaže da Meksikanac boksa na šampionskoj razini te da je na kraju bitno ono što imaš u glavi i srcu, a Ruiz je svakako sposoban, zna boksati te ga je teško srušiti. Svakako ga neće nimalo podcijeniti, dodao je Joshua. U travnju je Ruiz svladao Rusa Aleksandera Dimitrenka, koji je čak i teži od Joshue, pokazavši da je nedostatke u visini i rasponu ruku, u usporedbi s Joshuom, moguće nadvladati srčanošću, odlučnošću i vještinom, piše RTL u svojoj najavi.

Glavnoj borbi prethode zanimljivi sudari u ringu

Ovaj sjajni 29-godišnji Meksikanac, koji će Joshui pokušati uzeti pojaseve prvaka (IBF, WBA Super, WBO, IBO) izgubio je svega jednu borbu u profesionalnoj karijeri od njih 33, i to na bodove protiv odličnog Josepha Parkera 2016. No, to nije sve. Osim glavne atrakcije večeri, gledatelji RTL-a moći će uživati i u nekoliko odličnih borbi koje prethode.

Pa tako, Algieri se sureće s izazivačem Coyleom, koji će mu probati oduzeti WBO internacional u poluvelter kategoriji, Kelly brani svoj WBO internacional u velter kategoriji protiv Robinsona dok Taylor brani svoje IBF, WBA, WBC, WBO pojaseve u ženskoj lakoj kategorije protiv Persoon.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo