TYSON POJAČAVA HABIBOV STOŽER? / Kreću pripreme za borbu koju cijeli svijet s nestrpljenjem očekuje

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Dođe li do dogovora, borba između boksačkog i MMA prvaka ne bi se mogla održati prije idućeg proljeća.

17.10.2018.
8:39
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Samo nekoliko dana nakon što je gušenjem s leđa prisilio Irca Conora McGregora na predaju i na taj način obranio naslov UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji ruski MMA borac Habib Nurmagomedov izazvao je neporaženu boksačku legendu Floyda Mayweathera. Amerikanac je pristao na izazov pozvavši velike medijske kuće da izvade čekovne knjižice.

Popularni Money već ima iskustvo borbe s MMA borcima. U megaspektaklu prošle godine bio je bolji od gore navedenog McGregora. O potencijalnoj borbi Rusa i Amerikanca progovorio je Abdulmanap Nurmagomedov, otac UFC-ova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legende u kutu

"Habib ima šanse slaviti po boksačkim pravilima, veće nego McGregor. On će ući u klinč s Mayweatherom. Želio bih da u njegovu kutu budu Anatoli Lomačenko i Mike Tyson", kazao je Abdulmanap za TASS.

Mayweather nije stupio u ring od borbe s Ircem, a prošlog mjeseca poručio je da će izaći iz mirovine za revanš s Pacquiaom. Iako se činilo da bi se ta borba mogla održati već u prosincu, kako stvari stoje prije proljeća ne bi trebalo doći do nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurmagomedov je pak pod suspenzijom zbog izazivanja tučnjave poslije borbe s McGregorom. Potkraj mjeseca trebao bi doznati koliko će ona trajati. Bude li suspendiran na dulje vrijeme šef UFC-a Dana White najavio je da će mu oduzeti pojas prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo