STVARNO JE KRALJ / Tyson Fury u elementu: Nakon incidenta na sučeljavanju nasmijao sve do suza, reakcija njegovog protivnika je neprocjenjiva

Image
Foto: Screenshot

Tyson Fury i Dillian Whyte ulaze u ring ove subote. Ulog je WBC-ov pojas

21.4.2022.
9:18
Screenshot
VOYO logo

Zanimljivo je u srijedu bilo na Wembleyju, gdje su sučeljavanje i konferenciju za novinare odradili WBC-ov prvak Tyson Fury i Dillian Whyte, dva elitna britanska boksača.

Otac Tysona Furyja John ušao je u verbalni sukob s jednom osobom iz tima Dilliana Whytea i prijetilo da će proključati. The Sun piše kako se otac zakačio s jednim od Whyteovih tjelohranitelja i kako to nije bilo nimalo bezazleno, ali kako su oba boksača smirila strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident na sučeljavanju

"Tyson je želio ohladiti, smiriti svog starog, zadržavajući ga i osiguravajući, pazeći na situaciju da scene ne postanu ružne. Nakon što su se uvjerili da ništa ne proključa između njihovih timova, Fury i Whyte srdačno su se suočili face to face, a Gypsy King se cerekao kamerama", stoji u pisanju britanskog tabloida.

Nakon meteža, Whyte je potpirio vatru nazvavši Johna Furyja 'idiotom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tata Tysona Furyja se mora malo smiriti. Mislim, moj čovjek, lik ima valjda ono 600 godina i on istupa naprijed i nešto se grbavi mojim dečkima, ma zabrijao je. Pa, rekao sam mu: 'John, smiri se, ti si odrastao, stalno vičeš i vrištiš kao dijete, ovo je dan za mene i Tysona, opusti se malo čovječe. Kao, zašto se miješaš? Ovo je dan mene i tvog sina."

  • Urnebes na presici

Whyte, 34, zatim je dodao: "John Fury je pokušavao nešto pokrenuti. Želi oteti navijače iz borbe. John Fury je pravi idiot."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zanimljivo je bilo i na presici. Fury je opet bio u elementu te je ovaj put uspio nasmijati i svoj suparnika. Naime, prisjetio se kako su nekada bili u prijateljskim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenirali smo zajedno i bili smo dobri prijatelji. Zajedno smo išli na piće, skupa smo jeli i spavali smo zajedno", ispalio je Fury i nasmijao sve na što je mu je Whyte smijući se odgovorio:'Nismo spavali zajedno, brate....'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni WBC prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury stavit će svoj pojas na kocku ove subote na stadionu Wembley protiv obaveznog izazivača Whytea.

Borba će se održati pred 94.000 navijača ispod slavnog svoda, a šetnje ringom očekuju se oko 22 sata u subotu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo