TO BI BILA SENZACIJA / Fury postaje trener Anthonyju Joshui? Britanac konačno odgovorio na ponudu Kralja Cigana

Image
Foto: Profimedia

Revanš s Usikom se očekuje u b veljači ili ožujku iduće godine

27.10.2021.
14:29
Profimedia
VOYO logo

Siguran sam da bi Anthony Joshua pobijedio Usika da sam ga ja pripremao za borbu. Nudim mu moje usluge - da ga treniram za revanš. Garantiram mu pobjedu.

Izjavio je to Tyson Fury nakon što je Ukrajinac slavio protiv Joshue na bodove i uzeo mu pojaseve WBA, IBF, WBO i IBO verziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bilo lijepo", odgovorio je sada Joshua na njegovu ponudu.

"Ako za to ne uzme novac. I više je nego dobrodošao da dođe u moj kamp. Može čak i sparirati sa mnom ako želi", kazao je Joshua za iFL TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potreban mi je trener koji živi i diše boks. Tako da bi to bilo savršeno", dodao je.

Sve bi prenosio

"Tako bi najlakše bilo da ga dovedem u ring. Postavit ću i kamere. Eddie Hearn će biti tu s nekoliko kamera i to bi mogli prenositi na Facebooku ili YouTubeu", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da se borba između njih dvojice dogovara dulje vrijeme. Međutim, Usik je Joshui pokvario planove pa umjesto da se on i Fury konačno bore za ujedinjenje svih pet pojasa, prvo će morati opet Ukrajincu na noge, dok će Fury najvjerojatnije morati u ring s Dillianom Whyteom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Oleksandr Krasjuk, promotor ukrajinskog boksača Oleksandra Usika potvrdio je da nas čeka revanš .

„Slažemo se s opcijom da se uzvratni dvoboj održi u veljači ili ožujku iduće godine, ali imamo drugih ideja oko mjesta održavanja tog meča. Oni žele revanš u Velikoj Britaniji, ali mi ga želimo ovdje, u Kijevu. Većinu svojih profesionalnih pobjeda Usik je proslavljao u inozemstvu. Sada bi želio pobijediti doma, pred svojim navijačima“, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo