TYSON FURY OPLEO PO JOSHUI: / 'Seronja, neka mi se javi kad mu narastu muda! Glavu bih mu otkinuo!'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Britanac je obranio svoj pojas, a mnogi nisu posebno oduševljeni viđenim

23.9.2018.
12:01
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Nakon što je Joshua obranio titlulu svjetskog prvaka uzburkale su se vode u borilačkom svijetu pa je tako svoj komentar ponudio i sada već legendarni Kralj Cigana i uvijek lak na jeziku, Tyson Fury. On, kako kaže, ne želi s njim u ring jer prespor za njega.

"Za večeras smo završili posao i sada ćemo razmišljati o 13. travnju. Koga biste željeli za mog sljedećeg protivnika? Meni je svejedno. Čekam da se jave izazivači. Sretno obojici (Fury-Wilder), ali vidjet ćemo tko će to biti", izjavio je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua nije šampion Instagrama, on je pravi šampion svijeta. Sada nam je cilj da bude apsolutni šampion. Idemo ponovo pregovarati s timom Deontaya Wildera. Ako ne bude Wilder, Anthony će se u travnju boriti protiv Dilliana Whytea", rekao je Joshuin menadžer Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kralj Cigana nije impresioniran

"Anthony Joshua i njegov tim najobičniji su seronje! Nikad me neće vidjeti u ringu protiv tog tipa kojem bih otkinuo glavu. Prespor je za mene. Mogu mi se javiti kad im narastu muda. No ne zamjeram im, tko bi htio u ring sa mnom? Pa ja sam svjetski prvak, imam 27 od 27", rekao je Fury na Instagramu pa nastavio u istom tonu:

"Čujem da priča, ako ne bude Wilder, neka bude Dillian Whyte. Nitko ne spominje mene, svjetskog prvaka. Ali nema šanse da me vidite u ringu s njim, to se nikad neće dogoditi! Samo neka se on bori s 39-godišnjacima upola manjim od njega. Ja se borim protiv jednog od najvećeg teškaša današnjice, Wildera. Joshua nije ni blizu. Spor je i predvidljiv, vidi se da me izbjegava. No da sam ja Joshua, isto bih napravio. Propalico, ne znaš boksati i ustrtario si se. Bila bi to lagana pobjeda", rekao je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo