FURY OPTUŽUJE KLIČKA ZA PREVARU, UZVRAT DOGOVOREN: / Boksat će se na Wembleyu

Image

Ne samo što je prekinuo 11-godišnji niz nepobjedivosti Vladimira Klička, već je Tyson Fury po povratku u Englesku počeo provocirati ukrajinskog boksača.

1.12.2015.
13:38
VOYO logo

Prvo je izjavio kako je pobijedio boksajući sa 60 posto mogućnosti, a onda otišao još dalje optuživši braću Kličko da su ga uoči meča pokušali drogirati.

"Skoro sam dehidrirao nakon meča. Dojavljeno mi je kako ne smijem ništa dirati u svlačionici jer me iz suparničkog tabora žele drogirati. Zato nisam popio ni kap tekućine. Tko zna što se moglo dogoditi, bilo me strah da ne padnem na doping testu", otkrio je novi svjetski prvak u superteškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni meč u svibnju 2016.

I onda verbalno udario "ispod pojasa". ''Braća Kličko su varalice. Toliko mi sitnica moglo pogoditi, što se dogodilo bivšim izazivačima, ali mene ništa nije zaustavilo", kazao je Fury, dok je njegov trener već dogovorio uzvratni meč protiv Klička u svibnju iduće godine.

Boksači su, naime, imali u ugovoru klauzulu da se, u slučaju Kličkovog poraza, boksa još jedan meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksat će se na Wembleyu

Fury, visok 206 cm, u subotu je u Düsseldorfu na bodove pobijedio Vladimira Klička i oduzeo mu pojaseve prvaka u verzijana WBA, IBF, WBO i IBO. Peter Fury, Tysonov stric i trener je uzvratni meč dogovorio za svibanj, a boksat će se na Wembleyju.

"Odgovorit ćemo suparniku, a govoriti o uzvratnom dvoboju samo tri dana nakon prvog meča je apsurdno", izjavio je Kličkov menadžer Bernd Boente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko je pred 45.000 gledatelja u subotu u Duesseldorfu poražen prvi put nakon 2004. kada ga je pobijedio Amerikanac Lamon Brewster. Fury u 25 dvoboja nije doživio ni jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo