SKANDAL UOCI MECA STOLJECA / Inspekcija uletila Pacquiaou na trening zbog sumnje u prevaru

Jos nas dan i pol dijeli od meca stoljeca, kako su ga nazvali svjetski mediji, borbe izmedu svjetskog boksackog prvaka Floyd Mayweathera i Manny Pacquiaoa u Las Vegasu. A uoci meca, Mayweather jr.

1.5.2015.
17:45
VOYO logo

Fightsite pise kako je Filipinac u cetvrtak pred sluzbenicima Atletske Komisije morao obuci svoju "zastitnu kapicu" kako bi pokazao da je s njom sve u redu. Mayweather je, naime, izrazio sumnje da se radi o modificiranoj "kapici" koja je pozicionirana previsoko i tako sprijecava udarce u tijelo.

Pacquiao je rado pokazao da se radi o standardnoj opremi, a o ovom nedostatku povjerenja je progovorio i njegov trener Freddie Roach optuzivsi Mayweathera da je uplasen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govor mu je tih i skroman. Ne vjerujem da se neki boksac stvarno boji, no vjerujem da Mayweather ne zeli ovaj mec. Bio je prisiljen prihvatiti borbu koju nije htio. Protestirali su zbog zastite koju Manny nosi. Komisija je dosla na trening i odobrila ga. Sluzbenik ga je oznacio kako bi bio siguran da ce to biti onaj koji ce Manny nositi na samom mecu. No to je normalna zastita za genitalije.", zakljucio je Roach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo