VOYO EKSKLUZIVNO DONOSI / Sudar titana: Croata ide u osvajanje Beograda protiv 'Psihopata' u najiščekivanijem revanšu regije

Voyo 4. studenoga od 20.00 donosi ekskluzivni prijenos UŽIVO FNC 13 eventa iz Beograda. 'Croata' konačno ulazi u kavez protiv 'Psihopata', a Josković i Lazić također moraju izravnati neke svoje račune. Bit će to spektakl

26.10.2023.
12:38
VOYO logo

Dame i gospodo, pripremite se na jedinstven borilački spektakl. Za devet dana, u subotu 4. studenoga, Voyo ekskluzivno od 20.00 prenosi uživo FNC 13 event iz Beograda, na kojem će se sučeliti unutar kaveza Francisco Croata Barrio i Vaso Bakočević iz Crne Gore.

Isto tako, u glavnoj borbi večeri uživat ćemo u okršaju Nikole Joskovića i Save Lazića za naslov prvaka u velteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKSKLUZIVNO - 'RING' SESTRE /

'Znamo se posvađati prije FNC eventa pa ne pričamo prve dvije runde, a kod dečka mi izgled nije presudan, ali je nešto drugo'

Image
EKSKLUZIVNO - 'RING' SESTRE /

'Znamo se posvađati prije FNC eventa pa ne pričamo prve dvije runde, a kod dečka mi izgled nije presudan, ali je nešto drugo'

Image

Inače, FNC 13 održat će se u dvorani Aleksandar Nikolić, a organizacija će na najbolji mogući način debitirati pred srpskom publikom. Pregršt zanimljivih mečeva očekuje nas te večeri, tako da jedva čekamo ono što nam slijedi.

FNC 13 event 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo u prijenosu UŽIVO. Prijenos eventa počinje u 20.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatske ljubitelje slobodne borbe, revanš Francisca ‘Croata‘‘ Barrije i Vase Bakočevića, poznatog pod nadimkom Vaso Psihopata, posebno je u fokusu, ali ne samo za Hrvate već i za sve ostale, u potpunosti...

Jer, njihov revanš jedan je od najiščekivanijih revanša u regiji. Ovaj meč garancija je spektakla i velikog interesa od strane publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Podsjećamo, između Bakočevića i ‘‘Croate‘‘ dugi niz godina postoje određene tenzije, a u devetom mjesecu 2021. godine napokon su dobili priliku obračunati se u kavezu. Već u prvoj rundi, gotovo na samom početku meča, Vaso je ozlijedio lijevu nogu nakon promašenog ‘‘low kicka‘‘ i uz bolnu grimasu završio je na tlu.

Barrio je iskoristio ukazanu priliku i Bakočevića je završio ‘‘giljotinom‘‘ nakon točno 60 sekundi borbe. Sve se odvilo u Šibeniku na FNC-ovom eventu, a Vaso već dulje vrijeme želi priliku za revanš. Prilika je došla, sudar titana nas očekuje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jedan od definitivno najzanimljivijih mečeva bit će onaj za titulu u velter kategoriji. Nikola Josković ju je u Puli osvojio pobjedom nad Markom Kisičem, a sada će ju već braniti i to protiv jednog i jedinog Save Lazića. Bit će to, ujedno, glavna borba večeri.

I između ovih dvojice boraca postoje određene tenzije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savo možda misli da je spreman, ali protiv mene nema šanse. Dolazim s namjerom da pobijedim i da publici priredim žestoku borbu i meč za pamćenje!‘‘, poručio je nedavno prvak velter kategorije.

Image

Joksovića se često naziva ponajvećim talentom u velter kategoriji u regiji, a svaki put kada uđe u kavez, u svojoj kuhinji zahvata i poteza pronađe recept kako izdominirati suparnika, nadmudriti ga. Vrlo je inteligentan i nezgodan borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Savo je isto vrlo neugodan protivnik kojeg zasigurno ne smije otpisati, a kakvu snagu posjeduje u svojim udarcima uvjerili smo se prošle godine kada je za samo 18 sekundi nokautirao veterana domaće scene, Ivicu Truščeka.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo