SLAGALICE SU POČELE / Miočić bi se uskoro mogao boriti za pojas: Postoji nekoliko opcija, ali jedna se posebno ističe

Image
Foto: Profimedia

Stipe Miočić prije godinu dana borio se protiv Francisa Ngannoua te je izgubio od razornog Kamerunca koji je od tada vladat teške kategorije u UFC-u

22.3.2022.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Obožavatelji MMA-a već godinu dana, od borbe s Francisom Ngannouom, zazivaju ime Stipe Miočića koji se od tada nije našao u oktogonu. Borac hrvatskog podrijetla izgubio je pojas teškaškog prvaka u borbi s razornim Kameruncem i od tada se čeka njegov povratak.

Image
ČEKA NAS SPEKTAKL /

Moćni Kinez pojasnio zašto je pristao na borbu s Hrgovićem: 'Kad sam vidio što se događa morao sam to napraviti'

Image
ČEKA NAS SPEKTAKL /

Moćni Kinez pojasnio zašto je pristao na borbu s Hrgovićem: 'Kad sam vidio što se događa morao sam to napraviti'

I bilo je tu puno nagađanja, pričalo se o borbi s Jonom Jonesom, a neki su smatrali kako se Miočić neće nikada vratiti u oktogon. Ipak, sada su se pojavile nove informacije oko njegovog povratka u UFC, ali se ne spominje uzvrat s Francisom Ngannouom. Kamerunac se ozlijedio u borbi sa Cyrilom Ganeom i spominje se malo duža pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da ga neće biti neko vrijeme, UFC razmišlja o novoj borbi za privremenog prvaka teške kategorije. Privremeni prvak kasnije bi se borio protiv Ngannoua za pojas "pravog" prvaka.

Sjajni borci

"Ako će Ngannou izbivati devet mjeseci, to bi bio razmak od godinu dana između njegovih borbi. U tom ćemo slučaju organizirati borbu za privremenog prvaka. To ćemo znati do kraja tjedna", otkrio je predsjednik UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je trenutno trećerangirani teškaš te je jedan od glavnih favorita da dobije šansu za pojas privremenog prvaka. Postoji više opcija: Mogao bi se boriti sa Cyrilom Ganeom, donedavnim privremenim prvakom, a spominjju se i "neke nove nade", Tai Tuivasa i Tom Aspinall koji je uvjerljivo svladao Volkova u fantastičnoj priredbi u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A posljednja opcija je ona koju bi obožavatelji vjerojatno najviše htjeli vidjeti. Riječ je o meču s Jonom Jonesom, ponajboljim borcem u povijesti MMA-a, koji je godinama dominirao u poluteškoj kateogoriji. Potom se odlučio nastupati u teškoj kategoriji, ali za sada nije odardio niti jedan meč. Možda bi mu upravo borba s Miočićem bila uvod u tešku kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo