SPREMA SE BORBA KOJU ĆE SVIJET GLEDATI U JEDNOM DAHU: / 'Bit će to brutalnost u najsurovijem obliku'

Image
Foto: Profimedia

'Znam da smo imali Floyda i Conora, ali ovo je drugačiji tip borbe i drugačiji tip iskustva'

28.5.2020.
13:53
Profimedia
VOYO logo

Premda je Stipe Miočić prvak, a Daniel Cormier njegov prvi izazivač, mnogi smatraju kako je trenutno najjači teškaš UFC-a, Francis Ngannou. Međutim, Francuz bi se na priliku za naslov mogao načekati jer Miočić i Cormier još nisu niti dogovorili datum revanša, a nagađa se kako će Ngannou zbog toga morati pauzirati čak desetak mjeseci.

Ipak, otvorila se Ngannou ogromna prilika, prije svega za dodatni "boost" rejtinga, a vjerojatno i novčani. Naime, boksački promoter Eddie Hearn tvrdi kako bi se lako mogla održati borba između jednog od najboljih teškaša Dilliana Whytea i Francisa Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo bi bila prva prava, istinska, crossover-borba. Cilj Dilliana Whytea je da postane prvak svijeta u boksu, ali ne bi me uopće iznenadilo da vidim njega i Ngannoua krajem ove godine. Nisam vjerovao da je moguće, ali puno stvari se promijenilo proteklog tjedna", rekao je Hearn, ali je otkrio da će se Britanac prvo boriti protiv Povjetkina.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dillian Whyte

Brutalna borba

Hearn tvrdi da će ovo biti boksački meč u najsurovijem obliku. "Znam da smo imali Floyda i Conora, ali ovo je drugačiji tip borbe i drugačiji tip iskustva. Ovo je brutalnost u najsurovijem obliku. Meč je to koji će postići ogromne brojke. Tu su boksački fanovi i MMA fanovi", izjavio je Hearn i otkrio kako će krenuti u pregovore sa šefom UFC-a Danom Whiteom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski boksač ima 27 pobjeda i to 18 nokautoom, a jedini poraz bio mu je onaj protiv Anthonyja Joshue. Ngannou s druge strane ima 15 pobjeda i tri poraza, ali odličan je boksač i to mu je osnovna vještina pa bi se volio okušati protiv Whytea.

"Boks je moj osnovni sport, moja prva sportska ljubav, volio sam ga više od deset godina, a da uopće nisam znao što je to MMA. Dobio sam priliku u MMA-u, ali i dalje volim boks. Mislim da ću se opet susresti s tim snom. Prije ili kasnije, to bi se definitivno moglo dogoditi", rekao je Ngannou nedavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo