SENZACIJA GODINE: / Fedor Emelianenko svijetu obznanio veliku vijest

Image
Foto: AFP

Veliku senzaciju objavili su renomirani Bloody Elbow, kao i još neki europski MMA portali.

15.7.2015.
8:17
AFP
VOYO logo

Fight site piše kako je i na službenoj Facebook stranici M-1 global organizacije objavljeno da se Emelianenko vraća u oktogon. Tekst sa spomenute Facebook stranice prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno je važno da se svaki sportaš bavi s onim što voli, da radi na treninzima, dokazuje se na natjecanjima i da predstavlja svoju domovinu", rekao je Fedor za Union MMA te dodao:

Vode se pregovori s organizacijama

"Za vrijeme dok sam radio za ministarstvo sporta, pružio sam dosta za razvoj MMA-a. Surađivao sam sa sportskim federacijama i zajedno smo rješavali problema kroz koje ovaj sport prolazi. Sad je vrijeme da se vratim u akciju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emelianenko je nekad bio TOP borac koji je svojim udaračkim tehnikama zadivio svijet. No, prije tri godine stala je njegova velika karijera.

"Uspio sam se u potpunosti oporaviti od ozljeda. Kroz posljednje tri godine sam radio na fizičkoj spremi, ali još uvijek ne dovoljno da se mogu natjecati na potrebnoj razini. Tako sam u posljednje vrijeme krenuo s intenzivnijim treninzima. Imamo tim raznolikih profesionalnih sportaša koji će mi pomoći da se pravilno pripremim. Isto tako, pokušat ću pomoći drugim borcima da se razviju kao profesionalci. Ispred mene je velik posao da se pripremim samog sebe za povratak borbama. Trenutno smo usred pregovara s organizacijama. Kad dogovor bude postignut, saznat će te i datum moje borbe te ime protivnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećim danima više će se znati o ovoj velikoj vijesti. Fedor bi se trebao putem tv kamera obratiti čitavom borilačkom svijetu i potvrditi ovu veliku vijest. Senzacionalnu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike