ŠAMARANJE SE NASTAVLJA! / Mayweather i McGregor napravili pravi šou u Torontu

Image
Foto: AFP
13.7.2017.
18:18
AFP
VOYO logo

Počelo je! Svjetla reflektora čitavog borilačkog svijeta usredotočena su samo na njih dvojicu, u iščekivanju velikog boksačkog spektakla koji će se 26. kolovoza održati u novoizgrađenoj T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

TORONTO, ON - JULY 12: Floyd Mayweather Jr. speaks to Conor McGregor during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour at Budweiser Stage on July 12, 2017 in Toronto, Canada. Vaughn Ridley/Getty Images/AFP

‘JAMČIM TI DA ĆEŠ ZAVRŠITI NA NOSU’: Krenulo žestoko šamaranje uoči spektakla koji čeka cijeli svijet

Floyd Mayweather uglavnom je ponavljao teze koje je već izrekao nakon prve press konferencije u Los Angelesu, a komentirao je i sukob između McGregora i njegovog oca Floyda Mayweathera sr-a koji se dogodio u LA-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da bi moj otac to trebao prepustiti meni i Conoru. On je kakav je. Bit će mi u kutu za vrijeme meča”, potvrdio je Mayweather koji je tijekom karijere mnogo puta ulazio u sukob sa svojim ocem. No, sada su u dobrim odnosima, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boji li se bivši dvanaesterostruki svjetski boksački prvak nekog prljavog poteza u ringu od strane irskog suparnika?

“Pustit ću suca da odradi svoj posao u ringu. Moj posao je da se natječem i da odradim najbolji mogući boks. Sudac će odraditi svoje”, kontrira Mayweather.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo tko je dobio bitku u drugom sučeljavanju. Publika je ponovno bila na strani McGregora, no Amerikanca to previše ne brine…

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

TORONTO, ON - JULY 12: Floyd Mayweather Jr. speaks to Conor McGregor as UFC President Dana White looks on during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour at Budweiser Stage on July 12, 2017 in Toronto, Canada. Vaughn Ridley/Getty Images/AFP

“Još jednom kažem. Biram bogatstvo ispred slave. McGregor ima više fanova, ali ja sam bogatiji. Mlađi je, veći je od mene. Trenutačno sam već na vagi za meč, ja sam lagan. Ima dugačak raspon ruku. Ja ne gledam druge borce, moj posao je ući u ring i biti najbolji što mogu”, tvrdi dobro raspoloženi Mayweather i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko je pobijedio u sučeljavanju? To je na vama da ocjenjujete. Ja mislim da sam dobio obje runde. Ne, ja pobjeđujem za sada.”

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo