RIJEČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM: / Šef Rizina poklonio se Cro Copu! 'Neka vam Mirko bude uzor'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Vlasnik Rizin organizacije Nobuyuki Sakakibara na svom je Twitter profilu prokomentirao Silvino otkazivanje borbe s Mirkom Filipovićem u četvrtfinalu Rizina 29. prosinca u Saitama Areni.

23.12.2016.
19:02
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Naime, Cro Cop je samo desetak dana uoči borbe saznao protivnika koji je zamijenio Wanderleija Silvu pošto je legendarni Brazilac otkazao borbu zbog ozljede oka, što je jako naljutilo Mirka koji mu je putem društvenih mreža poručio da je kukavica i da će ga prebiti gdje god da bude sreo. Brazilac mu je odgovorio, sve se pretvorilo u verbalno prepucavanje putem društvenih mreža i medija.

OSTAVIT ĆE VAS BEZ DAHA: Osvanula sjajna neslužbena najava borbe Mirka i King Moa od koje ćete se naježiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rizin Mirku pronašao zamjenu u obliku aktualnog pobjednika Rizina

Nakon toga, Rizin je Mirku pronašao zamjenu za Silvu. Riječ je o 35-godišnjem Amerikancu Muhammedu Lawalu, prošlogodišnjeg pobjednika Rizina, borca za kojeg je Filipović kazao kako je i najopasniji na Rizinu i kako ima top u ruci. Borba će se održati 29. prosinca u legendarnoj Saitama Super Areni, a na tu temu oglasio se i sam Nobuyuki Sakakibara, vlasnik Rizin FF-a.

"Mirko je poludio jer je Silva otkazao, ali i dalje je to Mirko. Iskreno sam mu zahvalan na hrabrosti, entuzijazmu i osjećaju odgovornosti jer je prihvatio Moa koji je borac potpuno drugačijeg stila. Kontroverza je još porasla otkako smo mu za novog protivnika dodijelili Moa koji je lani bio prvak. Neka vam Mirko bude uzor", poručio je bivši vlasnik PRIDE-a putem svojeg Twitter profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja zvijezda PRIDE-a nije mogla odbiti poziv Japanca

Mirko je uvijek isticao kako je sa Sakakibarom imao fer i korektan odnos. Nekadašnja zvijezda PRIDE-a nije mogla odbiti poziv Japanca, koji pokušava vratiti japanski MMA na stare staze slave kad je najjača organizacija svijeta bio PRIDE.

Muhammed Lawal, poznatiji pod nadimkom 'King Mo' 26-1-5, 13 KO) je Amerikanac nigerijskog podrijetla, bivši prvak u Strikeforceu, jakoj MMA organizaciji, jačoj nego što je Rizin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo