OVO NE SMIJETE PROPUSTITI / Ovog vikenda svi obavezno do Jaruna, bit ćete dio nečeg posebnog i velikog: Povedite i klince; 'To je mjesto koje okuplja Zagrepčane i koje će vam približiti boks'

Image
Foto: BK Gladijator

Tradicionalni 2. 'Opel kup' u boksu opet na Jarunu

30.6.2023.
16:23
BK Gladijator
VOYO logo

Jarun će ovog vikenda opet biti središte boksačke scene u Zagrebu, a ni manje ni više nego na otvorenom borilištu - Boksačkom centru - Gladijator Open Gymu.

Image
SJAJNI TONI FILIPI ULAZI U RING /

U beogradskoj Štark Areni čeka ga prljav i specifičan boksač kojeg dobro poznaje; 'Mora i on boksati prljavo i pregaziti ga'

Image
SJAJNI TONI FILIPI ULAZI U RING /

U beogradskoj Štark Areni čeka ga prljav i specifičan boksač kojeg dobro poznaje; 'Mora i on boksati prljavo i pregaziti ga'

BK Gladijator pravi je inkubator boksačkih nada u Hrvatskoj, možda i najjači, ali ne samo to... Gladijator je jedan od najambicioznijih i najpopularnijih boksačkih klubova u Zagrebu, a samim time i u našoj domovini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Svi prolaznici i gledatelji moći će uživati u prezentaciji najboljih boksača i boksačica iz Slovenije, BIH i Hrvatske u plemenitoj vještini koja je ovih dana popunila sve medijske prostore plasmanom Gabrijela Veočić na Olimpijske igre preko Europskih igara koje se održavaju u Krakovu.

Mladi boksači koji sada prate svoje idole na Europskim igrama na ovom turniru će moći prezentirati svoje znanje, ali i steći preko potrebno iskustvo za pobjede i odlazak na međunarodnu scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su zadovoljni s odazivom i prijavam čak preko 90 boksača i boksačica što pokazuje da sport živi i preko ljeta i da mladi sportaši vrijedno treniraju kako bi postali najbolji u svojem sportu.

Kratki osvrt na sve nam je dao organizator i trener Tomo Kadić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam što je ovaj projekt sporta na otvorenom prepoznat od naših partnera i pokrovitelja Opel Hrvatska koji su velikodušno doprinjeli u organizaciji ovog natjecanja kao generalni pokrovitelji, gosp. Damir Domitran, direktor Opela, veliki je ljubitelj sporta i ovom putem mu želimo zahvaliti na podršci. Sportski centar na otvorenom je mjesto koje okuplja Zagrepčane tokom ljeta kako bi u prirodi proveli svoje dane, uz projekte Gladijator za zeleniji & zdraviji Zagreb za odrasle i Zdravo kreni u Gladijator skreni (Besplatne škole boksa za djecu tokom ljeta)", govori Tomo Kadić i nastavlja:

Image

"Uz sve ovo sada imamo tradicionalno natjecanje koje će približiti boks kao plemenitu vještinu svim građanima, a posebno moramo zahvaliti upravi ŠRC Jarun i Ustanove za Upravljanje sportskim objektima što su nas podržali u razvoju sporta na otvorenom u samom centru Zagreba na zagrebačkom moru - Jezeru Jarun. Moći ćemo vidjeti i ponajbolje kadete iz Zagrebačke selekcije koji su završili s priprema i ovaj turnir će biti dobra provjera prije nadolazećeg Europskog prvenstva. Dođite nas posjetit.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista će ovo biti zanimljivi vikend na sunčanom Jarunu, najbolji boksači prezentirati će svoje znanje, a na vama je samo da posjetite Jarun i uživate u sportu.

Image

Jer, koliko smo saznali od organizatora na ovom turniru sudjeluju i predstavnici Zagrebačke selekcije u uzrastu kadeta koji se trenutno pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo,zasigurno će im biti ovo najbolja priprema i provjera prije odlaska na velika natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje počinje u subotu 1.7.2023. od 15h i u nedjelju 2.7.2023. Od 12:00h,lokacija: Aleja Matije Ljubeka 13a - Open Gladijator gym pored Skate parka.

Po samo završetku natjecanja Boksački klub Gladijator pripremio je BESPLATNU ljetnu školu boksa za djecu i ovim putem vas sve pozivaju da isprobate boks preko ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike