PRIPREMITE SE ZA JOŠ JEDAN BOKSAČKI SPEKTAKL: / Tyson Fury dogovorio novu borbu, a evo i protiv koga

Image

WBC-ov prvak i bivši nositelj svjetskih titula borit će se u zasad nepoznatom terminu

22.9.2018.
12:59
VOYO logo

Fenomenalna vijest stiže za sve boksačke fanove – dogovoren je spektakularni teškaški obračun između WBC-ovog prvaka Deontaya Wildera i bivšeg nositelja svjetskih titula Tysona Furyja!

Kako javlja većina svjetskih medija, elitni teškaši obračunat će se 1. prosinca ove godine u SAD-u. Točna lokacija njihovog susreta nije još uvijek potvrđena, ali u najužem krugu su Staples Centar u Los Angelesu i Mandalay Bay Events Centar u Las Vegasu. Navodno bi taj dio trebao biti potvrđen tijekom idućeg tjedna, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kralj Cigana opet u ringu

Što se tiče svjetske turneje, promocija meča starta 1. listopada u Londonu. Bit će ovo za ‘Kralja Cigana’ treća borba od njegovog povratka. Podsjetimo, u prethodne dvije svladao je Sefera Seferija i Francesca Pianetu, a to je, čini se, prema njegovom timu bilo dovoljno za zagrijavanje i procjenu da je spreman za najveće okršaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Brončani bombarder’ u ovaj dvoboj ulazi sa zaista impresivnim omjerom od 40 pobjeda iz isto toliko susreta, a čak je sve borbe osim jedne završavao prekidima. S druge strane, Fury je također neporažen i iza sebe ima sjajnih 27-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo