Podgrijavanje atmosfere / VIDEO Primitivizam, prostačenje i uvrede: Pogledajte vatreni obračun Joshue i Millera

Anthony Joshua i Jarrell Miller odlučili su podgrijati atmosferu uoči svoje borbe u lipnju ispadom kakav boksački svijet dugo nije vidio

20.2.2019.
20:20
VOYO logo

Anthony Joshua kakvog ne poznajete uprizorio se na sučeljavanju sa svojim sljedećim protivnikom. Prostačke riječi, uvrede i poruge šampiona kojeg je, čini se, uspješno isprovocirao Amerikanac Jerrel Miller.

Njih dvojica u New Yorku promovirali su svoju borbu koja će se održati 1. lipnja u Madison Square Gardenu. Počelo je na pozornici kada je Miller žestoko odgurnuo Joshuu, a nastavilo se uvredama i na službenom dijelu konferencije za novinare. Spominjale su se majke, boja kože, izgled i podrijetlo. Ukratko, jedan od najprimitivnijh boksačkih ispada u jako dugom razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dišem, jedem i spavam Anthonyja Joshuu. Imam Anthonyja Joshuu na svojoj pozadini mobitela. Imam fotografiju Anthonyja Joshue na svom zidu. Ujutro se probudim i pomislim na Anthonyja Joshuu", rekao je Miller, prije nego što je Britanac krenuo s uvredama.

"Kao prvo on je obična pi*ka i nokautirat ću ga 1. lipnja. Bivši je kikboksač i konzument raznih droga. Udara kao princeza i Tyson Fury ga je poslao u nokdaun sedam puta. Udara najslabije u kategoriji teškaša", rekao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo