boksački spektakl / Prijenos velike borbe samo na RTL-u: Hrgović protiv Heredije ide po devetu profesionalnu pobjedu

Deveti meč Filipa Hrgovića sa subote na nedjelju pratite uživo samo na RTL-u

24.8.2019.
19:14
VOYO logo

Filip Hrgović noćas lovi devetu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Ruka je već visoko u zraku, a Mario Heredia tek što je stao na vagu. Meksikanac je za ovaj meč pripremio pravih teškaških 126,4 kilograma. Nije ostao ni Hrgović dužan. U Hermosillo je došao najteži u karijeri. 110 i pol kilograma čistog boksačkog stroja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro. Vidjet ćemo sutra. Odrađivao sam sve bez problema", kazao je Hrgović.

"Osjećam se dobro za ovaj meč. Osjećam da sam brz. Moram naporno raditi. Moram biti neustrašiv i odrađivati svaku rundu do kraja, jednu po jednu", dodao je Heredia. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem odmjeravanju prije nego što rukavice preuzmu priču i publika je osjetila napetu atmosferu.

Eddie Hearn nije krio smiješak, a Filip je nakon odmjeravanja otkrio što je vidio u spuštenom pogledu Marija Heredije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je on uplašen, da zna da ide poginuti, ali to je ona faza kada čovjek kaže: 'Idemo, idemo na sve ili ništa pa šta bude'", kaže Hrgović. 

Glavnu ulogu preuzimaju rukavice

Prije odlaska u potpunu izolaciju, Hrgović je na ručku okupio svoj tim. U Hermosillo je stigao i Nisse Sauerland koji nam je objasnio zašto je za deveti meč odabir pao na Herediju, ali i velike planove za Filipovu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra će publika biti na Heredijinoj strani. Ako se borite protiv Anthonyja Joshue u Londonu, publika će biti protiv vas, tako da je ovakvo iskustvo potrebno. Jako dobro surađujemo s Eddijem i Matchroomom. Dobiti borbu na toj priredbi bilo bi ostvarenje sna zato što bi cijeli svijet ustao i primijetio Filipa. Bilo bi sjajno biti na istoj priredbi s Joshuom", tvrdi promotor Filipa Hrgovića 

S ovim dobrim vijestima stigla je i Filipova potvrda da su lakat i biceps lijeve ruke sve bolje. Pričama je tako došao kraj, glavnu ulogu preuzimaju rukavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deveti meč Filipa Hrgovića sa subote na nedjelju pratite uživo samo na RTL-u.

Večeras svakako ostanite budni uz zanimljive filmove na RTL-u ili namjestite alarm na četiri ujutro. Noćas deveti put u profesionalnoj karijeri Filip Hrgović ulazi u ring. Uživo smo u meksičkom Hermosillu gdje ga čeka meč protiv domaćeg izazivača Marija Heredije. Sutra vas očekuje i snimka, odmah nakon RTL-a Danas, od 19:30. Kroz boksački prijenos i studijsku analizu vodit će vas Filip Brkić, Željko Mavrović i Stjepan Božić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike