'MAŠINA' IZ SPLITA /

Prijatelj FON™ zvijezde otkrio: 'Kad je bio klinjo od 70 kila radio sam s njim. Ubio me kao majmuna'

Image
Foto: Screenshot

Fight of Nations™- Put do pobjede dostupan je u 4 epizode na platformi Voyo. Reality show ima ukupno 7 epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

13.8.2024.
14:54
Screenshot
VOYO logo

Fight of Nations™ - Put do pobjede novi je reality show s jedinstvenim konceptom, koji možete gledati na platformi Voyo kamo svake subote stiže nova epizoda. FNC i Voyo dosad su izbacili četiri epizode od sedam.

Image
NE PROPUSTITE! /

FON večeras u ponoć na glavnom kanalu RTL-a te u nedjelju u 22 sata na RTL2

Image
NE PROPUSTITE! /

FON večeras u ponoć na glavnom kanalu RTL-a te u nedjelju u 22 sata na RTL2

Osam mladih boraca podijeljenih u dvije ekipe - Hrvatska koju vodi Filip Nitro Pejić i Srbija koju vodi Vaso Psiho Bakočević u svakoj se epizodi susreću s novim izazovima. Bore se za nagradu od 10.000 eura i profi ugovor na 4 meča u visini isto 10.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji član teama Hrvatske i Srbije 7. rujna u Puli, na FNC™ eventu, odmjerit će snagu i kvalitetu u finalu, a u kavez će po MMA pravilima i treneri - Nitro i Vaso.

U 4. epizodi možete vidjeti lik i djelo Marka Ančića, 20-godišnje uzdanice tima Hrvatske koji dolazi iz Splita, ali živi u Zagrebu, gdje trenira u ATT teamu. Cimer je Franu Luki Đuriću na stanu u kvartu Prečko, nasuprot Španskom gdje se nalazi ATT-ova velebna dvorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pejić nam je prije početka emitiranja Fight of Nations™ - Put do pobjede reality showa rekao kako je Marko u kavezu mašina. Njegov otac Joško Ančić priča "kako je od 6. godine bio pun energije. U ulici, tko god napravi nered, tko baca djecu okolo, Marko". S 13 godina, kad je došao u Infinity klub u Splitu, Dino Moskatelo, jiu-jitsu trener, otkriva kako je Marko bio spreman uložiti od prvog dana dodatno vrijeme kako bi naučio tehnike i kako je bio proprilično dosadan konstantnim propitkivanjem kako ovo, kako ono... Mario Vuco, opisao je prvi trenutak kad je vidio Ančića...

"Stavio me trener da s klinjom od 70 kila radin. Meni u glavi daj poist ću sad ovoga. Ubija me ko majmuna", izjavio je Mario Vuco.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

Reality  'Fight of Nations [TM] : Put do pobjede' gledajte na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo